Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της μετά από την συμμετοχή της στο Survivor

«Δεν έχω ισορροπήσει ακόμη, ούτε έχω στρώσει με το...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της μετά από την συμμετοχή της στο Survivor

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA παραχώρησε δηλώσεις η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στο Survivor καθώς όπως φαίνεται δεν είναι λίγα τα προβλήματα υγείας που έχουν κατά καιρούς εκδηλώσει παίκτες.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ταλαιπωρείται από τις διαταραχές αυτές αφού έχει εμφανίσει προβλήματα στον εμμηνορυσιακό της κύκλο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει για το πως είναι πλέον η σχέση της με τον Αλέξη Παππά.

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου

«Εννοείται ότι αντιμετώπισα γυναικολογικά προβλήματα μετά το Survivor και ακόμη έχω. Δεν έχω ισορροπήσει ακόμη, ούτε έχω στρώσει με το θέμα του σώματός μου. Κάνω περισσότερη προσπάθεια αποότι, παλιά για να συνέλθει» είπε και συνέχισε:

«Έχουμε ορμονικά θέματα, πρηξίματα. Είναι κάτι το οποίο το έχω παντρευτεί για το επόμενο διάστημα. Θέλει τον χρόνο του και θα στρώσει».

Φωτογραφία της Ελευθερίου από το νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο

Η Ελευθερία Ελευθερίου που πάει από πάρτι σε πάρτι μετά το τέλος του Survivor το μεσημέρι της Πέμπτης έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα slide φωτογραφιών από στιγμές της στον Άγιο Δομίνικο που εμείς δεν είδαμε ποτέ on camera. Μια από αυτές ήταν και τότε που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό της.

"More backstage τελεφερίκ Photos:

1. Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά τον τραυματισμό στο πόδι μου, που τελικά βγήκα εκτός αγώνων 1 βδομάδα με την μέση μου

2. Έπαθλο κότερο με μπλε ομάδα. Αγκαλιά με τον Άγιο Βασίλη (όπως τον είχα βαφτίσει )@vasilisharovas από την παραγωγή!

3. Όλα τα κορίτσια. Εδώ είχα Ίδη φάει του σκασμού και ακούμε μουσική μετά από πολλούς μήνες...

4. Μετά την αποχώρηση μου στο πρωινό του ξενοδοχείου", έγραψε χαρακτηριστικά