"Κόλαφος" ο Πάνος Βλάχος: «Ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ»

«Θέλω να μείνω μακριά από το μαδ…νι που γίνεται»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Πάνος Βλάχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open με αφορμή την παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού».

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη θεατών καθώς και στην πολυσυζητημένη αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» αφού προκλήθηκε ένας μεγάλος ντόρος.

Οι δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

«Δεν αγχώνομαι με την κατάσταση γύρω μας, Δεν φοβάμαι και δεν πρέπει κανείς να φοβάται. Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ@δομ@υνι που γίνεται… Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ».

«Η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ουδείς αναντικατάστατος, είναι πολύ σημαντική για να την αμφισβητήσει ο Πανούλης Βλάχος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα.

Προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά».

Να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω».

Γνωστή ηθοποιός σχολίασε φωτογραφία του Damianο και ο Πάνος Βλάχος έκανε επικό τρολάρισμα

O Iταλός νικητής της Eurovision 2021, Damiano David θεωρείται sex symbol στην χώρα του, ενώ έχει μαγέψει και όλες τις γυναίκες της Ευρώπης. Ανάμεσα στις γυναίκες που έχουν τρελαθεί μαζί του είναι και μια γνωστή ηθοποιός που παίζει σε καθημερινή σειρά του Alpha.

Ο λόγος για την Άλκηστη Ζιρό η οποία υποδύεται στην σειρά Αγγελική, την Κατερίνα. Η νεαρή ηθοποιός θέλοντας να εκφράσει τον θαυμασμό της προς τον τραγουδιστή σχολίασε κάτω από φωτογραφία του την λέξη «Σαγαπώ».

Ο συμπρωταγωνιστής της λοιπόν, Πάνος Βλάχος θέλοντας να την τρολάρει, απάντησε στο σχόλιο της γράφοντας: "Λυσσάρα ηρέμησε". Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο Damiano δεν είναι μόνος του.

Σχόλιο Ζιρό φωτογραφία Damiano τρολάρισμα Βλάχου