Νίκη Ξάνθου: «Στο μέλλον θα σκεφτόμουν την υιοθεσία, τώρα δεν...»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκη Ξάνθου:  «Στο μέλλον θα σκεφτόμουν την υιοθεσία, τώρα δεν...»

Το απόγευμα της Τετάρτης 1/12 η Νίκη Ξάνθου βρέθηκε στο παλτό της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για την ζωή της τον αθλητισμό αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε επίσης στην εκπομπής και αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που προσέφερε το Mega για την εκπομπή του με την Μπακοδήμου.

Οι δηλώσεις της Νίκης Ξάνθου

«Όταν μου κάνουν αυτή την ερώτηση σχετικά με τη μητρότητα μπαίνω σε μια θέση από την οποία πρέπει να απαντήσω για την απόφασή μου η οποία θεωρώ δεν αφορά και κανέναν. Είναι μια προσωπική απόφαση».

Στο μέλλον θα σκεφτόμουν την υιοθεσία, τώρα δεν νομίζω στο μέλλον όμως μπορεί. Δεν το αποκλείω. Σαν ιδεά, το να υιοθετήσεις ένα παιδί και να του δώσεις μια οικογένεια εκεί που δεν μπορεί να έχει, αυτό είναι πολύ καλό. Γενικά έχω μια καλή σχέση με τα παιδιά και νομίζω ότι χρειαζότανε να… νταντέψω το δικό μου το παιδί, που κουβαλάω ακόμη μέσα μου και δεν είχα τον χρόνο να το κάνω».

Λίγα λόγια για την Νίκη Ξάνθου

Γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1973 στη Ρόδο, όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία έκανε τα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό και το άλμα εις μήκος ήταν αυτό που την κέρδισε. Σήμερα, ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά και είναι Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος. Έχει ύψος 1,75μ.