Η αποκάλυψη της Άντζελας Ευριπίδη: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα»

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Άντζελας Ευριπίδη: «Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα»

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στην δημοσιογράφο Δέσποινα Καμπούρη, η Άντζελα Ευριπίδη για την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις χρυσές εποχές του μόντελινγκ, αλλά και για το λόγο που δεν εμβολιάζεται παρόλο που τα κρούσματα έχουν αυξηθεί για τα καλά.

Οι δηλώσεις της Άντζελας Ευριπίδη

«Υπήρχαν άνθρωποι που θέλανε να σε μειώσουν το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ. Εγώ δεν μπήκα σε όλα τα πράγματα γιατί είχα τον χαρακτήρα που είχα. Επέλεξα να πω αυτό που αισθανόμουν όπως κάνουμε στα δυτικά προάστια. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου έλεγε να έχω την δύναμη του λογού μου.

Όταν είσαι 19χρονων οποιαδήποτε έκθεση δεν μπορείς να την διαχειριστείς. Το μπλακ άουτ στην ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου μου στοίχισε το στέμμα. Είχα μάθει ότι ο Ανδρέας Φουστάνος δεν με συμπαθούσε και μου έβαζε τον χαμηλότερο βαθμό».

«Είναι λυπηρό που δεν υπάρχουν τα καλλιστεία αλλά υπάρχει το Bachelor και το Big Brother, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε τόσο κενοί. Είχα κάνει διαφημιστικό στο Ντουμπάι και είχα πάρει 12.000 ευρώ, εδώ σε κάποια events είχα για 15μερες 20.000 ευρώ. Δεν με τρομάζει η κοινωνική πίεση σε κάποιες περιπτώσεις με ενοχλεί ο τρόπος που λέγονται τα πράγματα».

«Είμαι σε μια σχέση αρκετά χρονιά δεν έχουμε πάει στο επόμενο βήμα αλλά δεν συμβαίνει κάτι. Μπορεί για μια γυναικά που δεν έχει κάνει παιδί να είναι η τέλεια ζωή της και για κάποια που έχει κάνει 2 να είναι χειρότερη η ζωή της. Ο κοινωνικός διαχωρισμός βγήκε τώρα με τα εμβόλια.

Μπήκαμε σε μια διαδικασία εμβολιασμένου και μη υπάρχει μίσος και στις δυο περιπτώσεις. Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα. Είμαι κοντά σε ενωτικούς ανθρώπους. Μόνο θετική με βρίσκει η κίνηση του Άρη Σερβετάλη μου δείχνει ότι είναι άνθρωπος».

«Έχω υποστεί bullying αλλά με τον τρόπο μου, ότι δεν με ένοιαζε αν θα φτάσω κάπου, το απέφυγα»

Η Άντζελα Ευριπίδη μίλησε στην εκπομπή «Love it» και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying αλλά δεν το συνέχισε η ίδια, με αποτέλεσμα να χάσει συνεργασίες.

«Όλες οι δουλειές είναι δύσκολες, απλά εμείς εκτιθέμεθα λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους, γι' αυτό και φαίνεται λίγο περισσότερο. Μπορώ να πω ότι έχω υποστεί bullying ή να υπήρχε μια ιδέα ότι, αν το αφήσω, μπορεί να εξελιχθεί, αλλά εγώ με τον τρόπο μου και την επιλογή μου, ότι δεν με ένοιαζε αν θα φτάσω κάπου ή όχι, το απέφυγα.

Αυτό που αντιμετώπισα ως αποτέλεσμα είναι ότι οι συνεργασίες που ήταν να γίνουν, δεν έγιναν ή το ότι μου πήραν το αυτοκίνητο και το τηλέφωνο της εταιρείας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ νωρίτερα και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στο περιστατικό που της συνέβη.

Στη συνέχεια, η Άντζελα Ευριπίδη αποκάλυψε και την πρόταση που της είχε γίνει για να συμμετάσχει στο «Survivor».

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο δεύτερο "Survivor". Ήταν πολύ δελεαστική. Θα ήθελα ιδανικά να πάω να παίζω στα αγωνίσματα και μετά, όταν έφτανε η ώρα του ύπνου, να γύριζα σπίτι μου», είπε.