Πρώην παίκτρια του GNTM αναστάτωσε το instagram - Ποζάρει topless

Άκρως αποκαλυπτική

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του GNTM αναστάτωσε το instagram - Ποζάρει topless

Την Ασημίνα Χαρίτου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας «GNTM 2» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR. Πλέον, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η ίδια κατάφερε να μοιράσει "εγκεφαλικά" με τη νέα ανάρτηση που έκανε στα social καθώς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, φορώντας μόνο το μαύρο παντελόνι της.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η ίδια φωτογραφήθηκε καθισμένη επάνω σε ένα άσπρο τραπέζι και περιτριγυρισμένη από διάφορα αντικείμενα.

Η ανάρτηση της πρώην παίκτριας του GNTM

GNTM: Η Ασημίνα Χαρίτου "άδειασε" τη «Φωλιά των ΚουΚου»! «Τους ενδιέφερε να μιλήσω μόνο για...»

Η Ασημίνα Χαρίτου δε δίστασε και "άδειασε" την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου». «Τους ενδιέφερε να μιλήσω μόνο για το GNTM και για...»

Μετά την αποχώρησή της από το δημοφιλές ριάλιτι του Star, το ηγετικό μέλος των "FF" δεν εμφανίστηκε ποτέ στην πρωινή εκπομπή όπως είθισται με τις παίκτριες που αποχωρούν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι Yes», ο λόγος ήταν το μπλουζάκι της το οποίο έφερε ένα αινιγματικό μήνυμα.

Σε ένα post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ασημίνα θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες και να απαντήσει για τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή.

«Ήταν προγραμματισμένο χθες να βγω στη Φωλιά των Κου Κου. Μίλησα την προηγούμενη μέρα με την εκπομπή, τους είπα ότι θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ λίγο στο GNTM και ότι θέλω να μιλήσω για θέματα τα οποία με αφορούν. Ήθελα να φέρω κάποια θέματα στο φως, κάποια θέματα που θα έπρεπε να μας αφορούν όλους. Και κάποια θέματα που είναι πολύ πιο σημαντικά από το GNTM, από την Ασημίνα, από τις FF, απ’ όλο αυτό»

«Παρ’ όλα αυτά η εκπομπή έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, μου ζήτησαν να μιλήσω κατ’ εξοχήν για GNTM, να αναφερθώ σε δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή με αθλητές. Ήθελα να μιλήσω για διάφορα stories και posts διάφορων influencers, οι οποίες κάθε τρεις μήνες εμπορεύονται τον καινούργιο τους έρωτα για να παραμείνουν στην επικαιρότητα.

Πήγα στην εκπομπή με το μπλουζάκι που φοράω και τώρα, το οποίο θίγει τη συνταγματική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με τη μη αναθεώρηση του άρθρου 5 του Συντάγματος. Δεν ήθελα να κάνω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ανάλυση, διότι δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι ούτε Μπογδάνος ούτε Γεωργούλης, αλλά είμαι πολίτης», είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χαρίτου.

TAGS