«Φοβήθηκα ότι αν συμβεί κάτι δεν θα προλάβω να πω στο γιο μου...» - Οι δηλώσεις του Αρναούτογλου μετά τον κορωνοϊό

Τα πρώτα λόγια μετά το τέλος της περιπέτειας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φοβήθηκα ότι αν συμβεί κάτι δεν θα προλάβω να πω στο γιο μου...» - Οι δηλώσεις του Αρναούτογλου μετά τον κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πριν από μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα να μείνει καραντίνα για περίπου δέκα ημέρες. Η εκπομπή του αυτή την εβδομάδα προβλήθηκε σε επανάληψη, ενώ και ο ίδιος βγήκε μεσώ ολιγόλεπτου βίντεο από το σπίτι του για να εξηγήσει την κατάσταση.

Πλέον ωστόσο, έχει ξεπεράσει τον ιό και γύρισε στα καθήκοντα του. Χθες 1/12 βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Κουβελιώτη και έκανε δηλώσεις στην κάμερα σχετικά με την περιπέτεια του.

Μάλιστα, έκανε και αναφορά στον 8χρονο γιο του, αποκαλύπτοντας πως φοβόταν μην του συμβεί κάτι και δεν καταφέρει να του πει αυτά που θέλει.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό

«Βίωσα τον φόβο ότι αν συμβεί κάτι δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου αυτά που θέλω. Σου λένε να κοιτάς το οξυγόνο σου και αν το οξύμετρο γράψει 89 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Κι αν φτάσει κάτω από 90 θα προλάβω να πω αυτά που θέλω;

Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό, που είχαν σχέση με τον Αναστάση. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω με έναν δικό μου τρόπο κάποια πράγματα».

«Λόγω της παχυσαρκίας, όλο αυτό επιβαρύνει την υγεία μου»

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/11 ο παρουσιαστής είχε μιλήσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου και είχε συγκλονίσει.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα του για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, η αγωνία είναι μεγάλη. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα».

«Το στενάχωρο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις γιατί πονάει όλο σου το σώμα.

Είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς… να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τα κιλά του τα οποία επιβαρύνουν την κατάσταση της υγείας του: «Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ. Σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω».