GNTM 4: Είναι οριστικό - Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον φετινό νικητή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Είναι οριστικό - Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού

Στο τέλος του φτάνει σιγά σιγά το GNTM 4 και μάλιστα το πρωί της Πέμπτης (2/12) ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία που θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα λοιπόν με Τζώρτζια Γεωργίου και την εκπομπή Breakfast @Star, ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων αναμένεται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου!

Να υπενθυμίσουμε πως ο νικητής θα κερδίσει 50.000 ευρώ, κοσμήματα και θα υπογράψει και συμβόλαιο με πρακτορείο του εξωτερικού, με ένα φαβορί του παιχνιδιού να βρίσκεται εκτός.

Η ημερομηνία του τελικού του GNTM 4

«Προφανώς και υπάρχει κάτι...» - Η αποκάλυψη του Ναπολέων για την σχέση του με την Ειρήνη στο GNTM 4

Ο Ναπολέων Μάριος Μήτσης μετά την αποχώρηση του από το 29/11 επεισόδιο του GNTM 4, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Ειρήνη. Το "καυτό" τους φιλί πριν φύγει από το σπίτι, έγινε viral.

«Δε γνώριζα ότι θα παίξει το τελευταίο πλάνο με το φιλί στην Ειρήνη. Ήταν από μία στιγμή όχι ακριβώς γυρίσματος. Με την Ειρήνη προσπαθούσαμε να είμαστε πιο διακριτικοί. Φάνηκε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ μας όταν βγήκε η Κυβέλη και το ανακοίνωσε στο κόσμο. Προφανώς δε μπορώ να πω ότι λέει ψέματα η Κυβέλη. Δε θα ήθελα να δηλώσω κάτι για εμένα και την Ειρήνη ακόμα. Θέλω να βγει κι εκείνη από το παιχνίδι και να έχουμε μια επικοινωνία.

Προφανώς και υπάρχει κάτι με την Ειρήνη, δεν μπορώ να το διαψεύσω. Δε θα ήθελα να βάλω ταμπέλα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαι πιο κλειστός σαν χαρακτήρας και θέλω να είμαι σίγουρος. Να είμαστε και οι δύο στην ίδια φάση. Στο παιχνίδι προσπαθούσε να το κρατήσουμε μεταξύ μας. Περιμένω να βγει η Ειρήνη, να βρεθούμε και να το συζητήσουμε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Ναπολέων.