Θρήνος για την Λίνα Σακκά - «Καλό παράδεισο...»

Η σπαρακτική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος για την Λίνα Σακκά - «Καλό παράδεισο...»

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Λίνα Σακκά, καθώς ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης της πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Η ηθοποιός λοιπόν, τον αποχαιρέτησε γράφοντας μερικά πάρα πολύ συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση της Λίνας Σακκά για το θάνατο του μπαμπά της

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωας μου, το είδωλο μου, μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι την διαφορετικότητα ,πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρα μου, δε μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά ήταν πάντα εκεί παρόν για να με προστατεύει!!

Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ» έγραψε η Λίνα Σακκά,

Πέθανε ο μπαμπάς της Λίνας Σακκά

«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις το παιδί σου μόνος σου»

Η Λίνα Σακκά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και στη Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για τη ζωή με τον γιο της.

Η γνωστή ηθοποιός που πριν λίγο καιρό τοποθετήθηκε για το θέμα των καταγγελιών στο θέατρο, αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση να αναλάβει το μεγάλωμά του μόνη της, αλλά και στον τρόπο που την έχει αλλάξει.

«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις το παιδί σου μόνος σου, είναι από τα πιο δύσκολα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα, όμως το κάθε πράγμα και η κάθε επιλογή έχει το τίμημά της. Έτυχε έτσι, δεν το επεδίωξα, συνέβη όπως συνέβη και προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω ένα ευτυχισμένο παιδί, όπως και είναι. Τώρα πια είμαστε πολύ καλή παρέα στο σπίτι, ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε το βάρος της ευθύνης περισσότερο. Έπρεπε να αποφασίσω μόνη μου για σημαντικά πράγματα του παιδιού. Σίγουρα συμβουλευόμουν τον πρώην σύντροφό μου, αλλά όταν έχεις το παιδί στο σπίτι εσύ, το βάρος πέφτει σε εσένα.

Η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί ήταν ότι είχε πέσει και είχε σκίσει τη γλώσσα του. Εκεί κατάλαβα ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου και ζήτησα βοήθεια από τον μπαμπά του. Πρέπει να ζητάς βοήθεια, μην περιμένεις ο άλλος από μόνος του να το καταλάβει, μπορεί να νομίζει ότι τα καταφέρνεις. Άρχισα κάποια στιγμή να είμαι λίγο πιο απαιτητική από τον μπαμπά του παιδιού. Ήμουν ένα βήμα πίσω και δεν ήμουν απαιτητική ούτε στη δουλειά.

Δεν ήμουν από τις πρωταγωνίστριες που θα πήγαινε 15 ώρες πριν στο καμαρίνι να ντυθώ, να βαφτώ, να μην μου αρέσει κάτι κλπ. Ήμουν εργάτρια. Σεβόμουν και εμπιστευόμουν απόλυτα τους συνεργάτες μου.

Τότε με τον Μανουσάκη που κάναμε το “Η αγάπη ήρθε από μακριά” και πηγαίναμε στη Λάρισα για γυρίσματα και κάναμε σκηνές με τον Σόμμερ, θυμάμαι ότι έβαζαν κόκκινες κορδέλες γύρω από την πλατεία, για να μην έρχεται ο κόσμος και μας μιλάει».