Θεοφανία Παπαθωμά: Αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε - Τι συνέβη

Αντικαταστάθηκε ήδη από άλλη ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θεοφανία Παπαθωμά: Αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε - Τι συνέβη

Εκτός της παράστασης Κάποτε στον Βόσπορο βρίσκεται όπως αποκαλύφθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά όπου και πρωταγωνιστούσε, κάτι που δεν είχε αντιληφθεί κανείς έως το πρωί της Πέμπτης (2/12).

Μάλιστα, η ηθοποιός -που προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις της υπέρ του Γρηγόρη Πετράκου- αντικαταστάθηκε άμεσα από την Κατερίνα Μάντζιου και μάλιστα αλλαγή έγινε και στην κεντρική αφίσα της παράστασης!

Η εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της παράστασης, δηλαδή τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Δημήτρη Πιατά και την Ευαγγελία Μουμούρη.

Και οι 3 ηθοποιοί υποστήριξαν πως η Θεοφανία Παπαθωμά είναι άρρωστη και αναρρώνει αυτό το διάστημα στο σπίτι της, για αυτό καικ οι συντελεστές της παραγωγής αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους σε φιλικό κλίμα, μιας και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της παράστασης.

Η αποχώρηση της Παπαθωμά από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Λύγισε στον αέρα του MEGA η Θεοφανία Παπαθωμά

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε η Θεοφανία Παπαθωμά το πρωί της Παρασκευής (8/10). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σην οικογένεια αλλά και στην απιστία.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να στερηθείς το παιδί σου. Τώρα το λέω και μου ‘ρχεται να κλαίω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή. Από τη στιγμή δηλαδή που λες ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις ένα παιδί Εγώ, ας πούμε, δεν θα το έλεγα ποτέ!

Κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη δεν θα έλεγα ποτέ πως δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ή θα το αφήσω κάπου αλλού για να κάνω κάτι άλλο. Θα έβρισκα έναν τρόπο, θα έκοβα τον λαιμό μου και θα το μεγάλωνα. Παιδί δεν θα άφηνα ποτέ πουθενά.

Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του και το μυστικό της επιτυχίας είναι να ξέρεις ποιος είναι αυτός ο ρόλος και να τον υπηρετείς σωστά. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Μπαίνει στη μοίρα που του αναλογεί» κατέληξε η ηθοποιός που αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες.