Ναταλία Τσαλίκη: «Έχει γίνει ένα είδος reality» - Το αιχμηρό σχόλιό της για το ελληνικό Metoo

"Μαζευόμαστε όλοι και γινόμαστε αυτόκλητοι κριτές"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Τσαλίκη: «Έχει γίνει ένα είδος reality» - Το αιχμηρό σχόλιό της για το ελληνικό Metoo

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo στο ελληνικό θέατρο.

Το σχόλιο της Τσαλίκη για το ελληνικό metoo

«Με στεναχωρεί το ότι όταν παρουσιάζεται ένα γεγονός, δίνουμε λιγότερη έμφαση και σημασία στο ίδιο το γεγονός και περισσότερο στο τι θα πούμε. Μαζευόμαστε όλοι και γινόμαστε αυτόκλητοι κριτές. Καταδικάζουμε, συμφωνούμε, διαφωνούμε, διχαζόμαστε, παίρνουμε θέσεις υπέρ ή κατά και γίνεται ένα είδος reality πάνω στο ίδιο το γεγονός, το οποίο τελικά υποβαθμίζεται. Μας ενδιαφέρει πιο πολύ το γύρω γύρω. Η φασαρία…

Βεβαίως και έχω αντιμετωπίσει δύσκολες συμπεριφορές. Για αυτό πήρα αμέσως θέση και είπα ότι καλά κάνουν οι άνθρωποι και μιλάνε και εκτίθενται. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και γενναίο να μπορείς να εκθέτεις τα πράγματά σου έτσι και καλό είναι αυτό να μη ξεχαστεί. Αυτή είναι η πρόθεση» ανέφερε η Ναταλία Τσαλίκη, η οποία είχε ξανά αναφερθεί στο κίνημα.

"Yπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή και το αντιμετώπισα με πολύ επιθετικό τρόπο"

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε το πρωί της Δευτέρας (1/11) η Ναταλία Τσαλίκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα metoo και στα ριάλιτι.

«Για να πετύχει μια σχέση, πρέπει να έχεις κάνει τις επαναστάσεις σου, γιατί δεν μπορείς να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση.

Οι γονείς μου ήθελαν να χωρίσουν, αλλά δυστυχώς δεν χώρισαν ποτέ, και αυτό για ένα παιδί είναι άρρωστο. Για να δημιουργήσω οικογένεια έπρεπε να αισθανθώ ασφαλής, εγώ δεν πήγα να κρατηθώ από το σύντροφό μου ή από το παιδί μου.

Ό, τι με τρόμαζε το έθετα ως πρόκληση στον εαυτό μου για να το ξεπεράσω

Όσα έκανα άρεσαν και στο Γιάννη, έπαιρνε κι εκείνος από αυτά, το έχει ομολογήσει! Είναι σημαντικό να βλέπεις το σύντροφό σου να ψάχνεται. Και ο Γιάννης εξελίσσεται, γιατί αν σε μια σχέση ο ένας προχωράει και άλλος μένει πίσω, τότε η σχέση θα διαλυθεί.

Για μένα τα ριάλιτι είναι μεγάλη κούραση, κρίμα να χάνω το χρόνο μου, έχω πιο σπουδαία πράγματα να κάνω στη ζωή μου.

Θυμάμαι πολύ νέα που υπέστην bullying από γνωστό πρωταγωνιστή, που δεν είναι εν ζωή, και το αντιμετώπισα με πολύ επιθετικό τρόπο. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι νέος στη σκηνή και να σου κάνει κάποιος bullying: να σου βάζει εμπόδια, να σε προκαλεί, να σε κοροϊδεύει.

Για το #metoo μιλούσαμε περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε, άρχισε να μπαίνει στη σφαίρα του κουτσομπολιού και ήταν σαν ενοχλητικό ριάλιτι. Είμαστε έτοιμοι να κρίνουμε χωρίς να κοιτάξουμε τα του οίκου μας, είμαστε εμείς εντάξει; φερόμαστε πολιτισμένα;».