Θάνος Τοκάκης: "Φτάνει πια με όλον αυτόν τον χαμό" - Το ξέσπασμά του για τον Άρη Σερβετάλη

Για τις διαστάσεις που έχει πάρει η απόφασή του να αποχώρησει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θάνος Τοκάκης:

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) ο Θάνος Τοκάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος» (δείτε εδώ τον αντικαταστάτη του).

Ο ίδιος την ίδια στιγμή μίλησε και για τον γάμο με την συνάδελφο του, Βίκυ Παπαδοπούλου.

Οι δηλώσεις του Τοκάκη

«Την έχω ακούσει την απόφαση του Άρη Σερβετάλη. Φτάνει πια με όλον αυτόν τον χαμό που πρέπει να γίνεται με ένα τέτοιο θέμα! Δηλαδή πέφτουμε πάνω με τα μούτρα στο να δούμε ποιος φταίει, τι φταίει. Φταίει ο Άρης, φταίει ο παραγωγός. Λίγη ψυχραιμία και λίγη ηρεμία γιατί ζούμε κάποιες συνθήκες που είναι πρωτόγνωρες και τρομακτικά δύσκολες.

Με την Βίκυ Παπαδοπούλου δεν παντρευτήκαμε κρυφά στην Πάτμο, απλώς δεν βγήκαμε να το διατυμπανίσουμε. Είναι η Βίκυ από εκεί και αποφασίσαμε να κάνουμε εκεί τον γάμο μας» κατέληξε ο ηθοποιός, που έχασε πριν λίγο καιρό τον αδερφό του.

Το σχόλιο του Θάνου Τοκάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (30/11) ο Θάνος Τοκάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον οποίο έπαιξαν μαζί στην μεγάλη επιτυχία, 50-50, καθώς και στον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος ήταν δάσκαλός του.

Πολλοί ηθοποιοί της σειράς έχουν μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ανάμεσά τους και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο Θάνος Τοκάκης εξήγησε πως η σχέση του με τον γνωστό ηθοποιό ήταν καλή, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το τι έκανε.

«Η σχέση κάποιων ανθρώπων είτε ήταν καλή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση είτε ήταν κακή δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες, το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια, δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι καλό ή κακό εάν μία σχέση δική μου ήταν καλή. Σαν να το μικραίνει όλο αυτό.

Είναι πάρα πολύ λογικό να μη θέλουν να παίζονται άνθρωποι, οι οποίοι βρίσκονται σε μια τέτοια διαδικασία όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης. Από την άλλη υπάρχουν και η ηθοποιοί, οι οποίοι πληρώνονται από αυτές τις επαναλήψεις και καλό θα ήταν να συνεχιστούν και να έχουν τις απολαβές τους.

Ήμουν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά και έπεσα από τα σύννεφα. Είναι άσχημο να μαθαίνεις για ανθρώπους που γνωρίζεις ότι έχουν κάνει πιθανώς τέτοια πράγματα, γιατί δεν έχουν αποδειχτεί ακόμη», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.