Απίστευτες ατάκες Μπάρκα - Ζαχαράτου στον αέρα του MEGA μετά την φημολογούμενη σχέση τους

Επικό σκηνικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτες ατάκες Μπάρκα - Ζαχαράτου στον αέρα του MEGA μετά την φημολογούμενη σχέση τους

Έντονο είναι το φλερτ ανάμεσα στην Δανάη Μπάρκα και τον Τίμο Ζαχαράτο, με πολλούς να αναφέρουν πως η παρουσιάστρια και ο μάγειρας είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες και φίλοι. Πολλά δημοσιεύματα γράφουν πως είναι μαζί και ερωτευμένοι...

Σήμερα 2/12 λοιπόν, μερικές ακόμη ατάκες τους έκαναν τις φήμες αυτές περί σχέσεις να φουντώσουν περισσότερο. Ο Τίμος "ξαναχτύπησε" γράφοντάς «Αγαπώ τη Δανάη» σ΄ ένα χαρτί ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής αποκάλυψε και το… τατουάζ που έκανε στο χέρι του με το όνομά της.

«Αυτό είναι δάκρυ ή λάδι; Παιδιά, γράφει παντού σημειώσεις το όνομά μου. Κοιτάξτε εδώ στο λουλουδάκι έχει κάνει τατουάζ “Δαναάκι” Τι να κάνω;» είπε η Δανάη Μπάρκα με τον σεφ να ξεσπάει δε γέλια.

Το περιστατικό ανάμεσα στην Δανή και τον Τίμο

Η ατάκα περί συγκατοίκησης για Μπάρκα - Ζαχαράτο

Το πρωί της Τετάρτης η Μαρία Ηλιάκη εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής και ρώτησε με τον δικό της τρόπο αν ο σκύλος του Τίμου μένει μαζί του ή με την Δανάη.

«Μπορεί να μένει στο σπίτι και της Δανάης και του Τίμου χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι διαφορετικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κρικοριάν αφήνοντας να εννοηθεί πως η Δανάη Μπάρκα και ο Τίμος Ζαχαράτος μπορεί να συγκατοικούν.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως δεν είναι λίγες οι φορές που η Δανάη έχει ανεβάσει στα stories της φωτογραφία με την Μπουκιά από το ασανσέρ του σπιτιού της συνοδευόμενη με ατάκες τύπου "επιτέλους σπίτι".