Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που τους τρέλανε όλους στο MEGA - «Αν σκιστεί, θα γίνω διεθνώς ρεζίλι»

Από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που τους τρέλανε όλους στο MEGA - «Αν σκιστεί, θα γίνω διεθνώς ρεζίλι»

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα 2/12 στην εκπομπή της. Μάλιστα, το παρατήρησαν αμέσως οι συνεργάτες της, οι οποίοι έσπευσαν να της κάνουν κομπλιμέντα.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα που είχε σκισίματα και βαθύ ντεκολτέ. Το συνδύασε με χρυσή αλυσίδα στη μέση και χρυσά επίσης κοσμήματα.

Δείχνοντας λοιπόν την εμφάνιση της αποκάλυψε μεταξύ άλλων, μετά το σχολιασμό για τις καταστροφές στο νησί του συζύγου της: «Έψαχνα να βρω που θα βάλω τα μικρόφωνα και βρήκα αυτόν τον τρόπο γιατί σκέφτηκα αν τα βάλω πίσω στο φόρεμα και σκιστεί, θα γίνω διεθνώς ρεζίλι… Έσπασα το κεφάλι μου που θα βάλω τα μικρόφωνα… Θέλω να είστε δημιουργικά κορίτσια. Μην κωλώνετε!».

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Τι συμβαίνει με Μενεγάκη - Παντζόπουλο;

Σαν βόμβα είχε πέσει πριν από περίπου δυο χρόνια η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εγκατέλειπε την έπαυλη στην οποία κατοικεί εδώ και χρόνια στα Μελίσσια, για να μετακομίσει στο νέο της απόκτημα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι μήνες όμως πέρασαν, αλλά η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και η οικογένειά της για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, όπως αναφέρει σημερινό 1/12 δημοσίευμα του περιοδικού Yes, ακόμα δεν έχει αλλάξει στέγη, κάτι που έχει προκαλέσει ερωτηματικά.

Η ωραία Ελένη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο επένδυσαν το 2019 μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να πάρουν στην κατοχή τους ένα οροφοδιαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων σε μια ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς, με όλες τις ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή.

Ενώ το ζευγάρι είχε απαθανατιστεί από τους φωτογράφους έξω από το καινούργιο τους σπίτι όπου και επέβλεπαν την πορεία των εργασιών (δείτε εδώ το υλικό) και σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δει τότε το φως της δημοσιότητας η παρουσιάστρια ήθελε διακαώς να μετακομίσει στη νέα της στέγη με τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά καθώς ήθελε να βάλει πωλητήριο στο σπίτι των Μελισσίων ώστε να λάβει το μερίδιό του ο Γιάννης Λάτσιος με τον οποίο το είχαν αγοράσει από κοινού, τα δεδομένα άλλαξαν κι όλα δείχνει ότι προέβη στην αγορά ως επενδυτική κίνηση για τους απογόνους της.