The Bachelor 2: "Δέχτηκα μια τεράστια επίθεση για τα κιλά μου" - Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας μετά την αποχώρησή της

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (2/12) η Έλενα Παπαμεθοδίου με αφορμή την χθεσινή (1/12) αποχώρησή της από το «The Bachelor».

Η ίδια μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη βίλα.

Μάλιστα, η Έλενα αποκάλυψε πώς μετά το τέλος του «The Bachelor» έχασε 10 κιλά.

«Εγώ για να τσακωθώ μέσα στη βίλα υπήρξαν μερικά περιστατικά. Θύμωσα. Η Γιώτα με πρόσβαλε, είπε κάτι πολύ άσχημο για την εμφάνισή μου και το θέμα των κιλών μου. Τα κιλά είναι κάτι που χάνεται. Εγώ τώρα έχω χάσει 10 κιλά. Και πριν στο παιχνίδι είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και μέσα στο παιχνίδι έβαλα 10 κιλά.

Δέχτηκα μια τεράστια επίθεση μέσα στο παιχνίδι από κάποιες κοπέλες και απορώ πραγματικά. Ήμουν πιο τσουπωτή μέσα στο παιχνίδι, αλλά μου αρέσει κιόλας. Τα κακόβουλα σχόλια δε μου άρεσαν. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ήταν το γυναικολογικό πρόβλημα που είχα. Φούσκωσα. Αλλά μέσα σε ένα μήνα τα έχασα» είπε η Έλενα Παπαμεθοδίου.

Οι πρώτες δηλώσεις της Έλενας μετά την αποχώρησή της από το «The Bachelor»

Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας μετά το The Bachelor

Μετά λοιπόν την αποχώρηση της η Έλενα πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«The Bachelor 2 ήταν εάν μαγικό ταξίδι!!! Μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και τους ευχαριστώ για όλα! Εάν ταξίδι αγάπης με συναισθήματα... χαράς, χαμόγελο, άγχος, ένταση, κλάμα και γέλιο. Όπως έχω πει: Ο πρίγκιπας μου σίγουρα θα τον βρω εκεί έξω!!! Ευχαριστώ όλο το κόσμο που με στήριζε χωρίς να με γνωρίζει! Έχω λάβει άπειρα μηνύματα και σας ευχαριστώ για όλα όσα μου γράψατε. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους άμεσα. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ!!!».