The Bachelor 2: "Κατέρρευσαν" τα κορίτσια στην βίλα μετά από την έκτακτη αποχώρηση - Τι συνέβη;

Η αιφνίδια απόφαση του Αλέξη Παππά έφερε τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2:

Στο αποψινό επεισόδιο 2/12 του The Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να πάει την Έλενα, την Αθηνά New York και την Γιώτα σε ένα ομαδικό ραντεβού προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του αφού αισθανόταν μπερδεμένος.

Η ανατροπή δεν άργησε να έρθει ωστόσο καθώς μόλις τελείωσαν από το escape room, αποφάσισε να πάρει μαζί του την Έλενα για να τα πούνε καλύτερα μεταξύ τους. Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς πήρε μια απόφαση που άφησε με το στόμα ανοιχτό τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα.

Ο Bachelor ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια πως πλέον δεν αισθάνεται ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους εφόσον έχει έρθει πιο κοντά μαζί της μόνο σε φιλικό επίπεδο. Έτσι, η Έλενα λίγο πριν φύγει αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα αποχαιρετισμού για τα υπόλοιπα κορίτσια.

Η αποχώρηση από την βίλα του The Bachelor 2

Η ηλικία και καταγωγή της Έλενας που πήρε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης από τον Αλέξη Παππά

Η Έλενα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, συμμετέχοντας έπειτα σε εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling.

πέρυσι είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Big Brother. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η ίδια, η παραγωγή του γνωστού reality την είχε αρχικά επιλέξει να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την Έλενα να μην κρύβει τον εκνευρισμό της και να ξεσπά.

Πλέον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η 28χρονη Έλενα είναι έτοιμη να ζήσει τον έρωτα μέσα στο σπίτι του “The Bachelor 2”.

Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση της Έλενας

Εννοείται πως το συγκεκριμένο μέσω δικτύωσης δεν θα άφηνε ασχολίαστο το The Bachelor 2. Με το που ξεκίνησε το #thebachelorGR έγινε πρώτο trend και τα tweets ήταν απολαυστικά.