Μάριος Αθανασίου: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την 7χρονη κόρη του

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μάριος Αθανασίου: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία με την 7χρονη κόρη του

Ο Μάριος Αθανασίου μαζί με την Μάρθα Αμαξοπούλου είναι μαζί αρκετά χρόνια. Μάλιστα το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έχει αποφασίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα δημοσιότητας την προσωπική του ζωή .

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιας και του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά ο Μάριος Αθανασίου αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την επτάχρονη κόρη του θέλοντας να δώσει μια σημαντική συμβουλή σε όλους.

Η ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου

«Ίντερνετ ναι αλλά όχι ανεξέλεγκτα . Οι κίνδυνοι για τους μικρούς και τους μεγάλους είναι αρκετοί, όμως δεν φταίει το μέσο αλλά ο τρόπος. Ενημέρωση και γνώση. Σε όλα! Πάντα κοντά , πάντα μαζί, πάντα με ασφάλεια».

Μάριος Αθανασίου - Με την κορούλα του

«Αισθάνομαι ανεπαρκής πατέρας, θα ήθελα να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του, για την έλλειψη του πατέρα και για τη σειρά που συμμετέχει «Άσε μας ρε μαμά».

«Είμαστε πολύ καλή παρέα στη σειρά και είναι πολύ όμορφο να χαίρεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου. «Είναι μόνιμη κατάσταση αυτή. Οι ηθοποιοί ψάχνουμε δουλειά κάθε σεζόν.

Έχω ζοριστεί και έχω προσπαθήσει να ψάξω κάποιες εναλλακτικές λύσεις και το επιχειρηματικό κομμάτι επειδή το έχω προσπαθήσει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι το φόρτε μου.

«Πάντα αισθάνομαι ότι είμαι ανεπαρκής. Θα ήθελα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου. Έχω ανασφάλειες, έχω φοβίες πολλές, ότι μπορεί να μην κάνω κάτι καλά, ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα.

«Ήταν μία φυσική συνέχεια για εμένα και τη σύζυγό μου. Μετά από 10 χρόνια συμβίωσης με τη σύζυγό του και δύο παιδιά, δεν υπάρχει ρομαντική διάσταση. Παντρεύεσαι για τυπικούς λόγους».