Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της από την πρωινή τους βόλτα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες της από την πρωινή τους βόλτα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την σημερινή ηλιόλουστη ημέρα προκειμένου να βγει μια βόλτα με τα δίδυμα κοριτσάκια της.

Μετά από τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών, καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη η γνωστή infuencer έχει αναφέρει χαρακτηριστικά πως αποτελούν προτεραιότητά της.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της μια μικρή γεύση από την πρωινή οικογενειακή τους βόλτα με τις στιλάτες κόρες της σε πρώτο πλάνο.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα - Ανάρτηση

Δημοσίευσε τη θέα από το σπίτι που μετακόμισε προσωρινά με τον Σάκη Τανιμανίδη

Από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της Χριστίνας Μπόμπα καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει κατά πολύ αφού είναι πλέον η προτεραιότητά τους.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως το ζευγάρι πρόκειται μέσα σε έναν μήνα να μετακομίσουν όχι μία… αλλά δύο φορές. Πιο συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό τους φιλοξενούν κάτι γείτονές τους που λείπουν στο εξωτερικό, καθώς το νέο τους σπίτι θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του Νοέμβρη.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να μην έχει άπλετο χρόνο ωστόσο παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιας και της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer μας έδειξε την υπέροχη θέα από το νέο της σπίτι.

«Σας έχω πει ότι τις τελευταίες ημέρες είμαστε σε αυτό το φανταστικό σπίτι που μας φιλοξένησαν οι πιο φανταστικοί γείτονες, μέχρι να ετοιμαστεί το δικό μας και θέλω να σας δείξω τη φανταστική θέα μας».