Ο "κακός" χαμός στον αέρα του MEGA Καλημέρα με τον Πάνο Βλάχο και τις δηλώσεις του

«Πραγματικά δεν το περίμενα όταν ακούστηκε αυτό με το μαρκούτσι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο

Ο Πάνος Βλάχος παραχώρησε εχθές μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» καθώς θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα media και οι δημοσιογράφοι το θέμα του εμβολιασμού.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης 2/12 η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ξέσπασε κατά του γνωστού ηθοποιού σχετικά με τα όσα ανέφερε.

Τα σχόλια στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τον Πάνο Βλάχο

Ο Κώστας Τσουρός ξεκίνησε λέγοντας χαρακτηριστικά «Θέλω να ρωτήσω το εξής… Όταν ρωτάμε τους συναδέλφους του ηθοποιούς για ένα θέμα, το οποίο έχει προκύψει στο θέατρο, αυτό είναι χυδαία ερώτηση για κάποιον; Δεν πήγαμε να ρωτήσουμε ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε δικαστές για τον Άρη Σερβετάλη.

Ούτε να ρίξουμε φόβο θέλουμε… Είναι μια ερώτηση που κάνουμε σε συναδέλφους του ηθοποιούς. Ευτυχώς για μένα υπάρχουν και άνθρωποι από τον χώρο σας, αγαπητέ Πάνο Βλάχο, που όταν δίνουν μια συνέντευξη θέλουν να λένε πράγματα και όχι απλά να δίνουν συνεντεύξεις και να μην λένε ποτέ τίποτα.

Οπότε λογικό είναι αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι ο φόβος που δίνουμε εμείς αλλά το ότι οι συνάδελφοι σου απαντάνε. Αν εσύ επιλέγεις όντως να μην απαντάς, καλά κάνεις αλλά με αυτό που λες κρίνεις τους συναδέλφους σου και όχι τους δημοσιογράφους».

Επίσης, με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο ηθοποιό αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που εισέπραξα εγώ. Πραγματικά δεν το περίμενα όταν ακούστηκε αυτό με το μαρκούτσι, το ότι επιτελείται ένα έγκλημα…

Έδωσα παραπάνω προσοχή στα λεγόμενα του και νομίζω ότι αυτό που ουσιαστικά εξέφρασε μέσα από αυτή την δήλωση, την οποία δεν ασπάζομαι καθόλου, είναι μια συσσωρευμένη άποψη».

Γιώργος Λιάγκας: "Είναι η ζωή μας! Δεν είναι ριάλιτι" - Έξαλλος με τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα κατά του Πάνου Βλάχου προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Πέμπτης (2/12).

Ο γνωστός ηθοποιός συγκεκριμένα ανέφερε πως είναι λάθος ο τρόπος που τα μέσα και οι δημοσιογράφοι χειρίζονται το θέμα του εμβολιασμού αλλά και την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Οι δηλώσεις του αυτές φαίνεται πως έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγα, ο οποίος ανέφερε: «Οφείλεις να το πεις για να σωθείς εσύ, τα παιδιά σου γιατί Φαίη μου δεν είναι η θυσία του Αβράαμ… γιατί δεν θυσιάζομαι εγώ, τα παιδιά μου, οι συγγενείς μου που προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε και οι άλλοι να το παίζουν μάγκες, να γελάνε και να πάνε με τα κατοστάρικα αυτοί που έχουν λεφτά και να αγοράζουν πλαστά πιστοποιητικά!

Εδώ δεν είναι κοινωνία δύο ταχυτήτων, δεν είμαστε οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι, δεν είμαστε οι έξυπνοι και τα πειραματόζωα, σ’ αυτό διαφωνώ! Έχουμε όλοι ευθύνη! Οφείλουμε να διατυπώσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό! Είναι η ζωή μας, είναι η ζωή ή θάνατος, δεν είναι διχασμός ή ριάλιτι…».