Κωνσταντίνος Ηλιάδης: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του - «Έχασα το σημαντικότερο...»

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Ηλιάδης:

Η Αγγελική Ηλιάδη μαζί με τον αδερφό της, Κωνσταντίνο είναι σε άσχημη κατάσταση καθώς έχασαν τον πατέρα τους. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε χθες 1/12 ο Διευθυντής ΜΕΘ του «Τζανείου» Νοσοκομείου, Αθανάσιος Πρεκατές- από επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αφού αποχαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο τον αγαπημένο του πατέρα.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Ηλιάδη για τον πατέρα του

«Έφυγες Μπαμπά πριν λίγες ώρες... Έχασα το σημαντικότερο κομμάτι του εαυτού μου το στήριγμα μου το παλικάρι μου. Μοιάζουμε τόσο πολύ...Όλοι λένε πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν και πόσο κόσμο είχες βοηθήσει.

Μεγάλωσες εμένα και την αδερφή μου με τις καλύτερες αρχές με κόπο και στερήσεις για να έχουμε τα πάντα και ήσουν σωστός οικογενειάρχης 47 χρόνια δίπλα στη μητέρα μου και 39 δίπλα σε εμένα. Δεν μου χαλούσες ποτέ χατίρι και ακόμα και η γκρίνια σου έδινε ζωντάνια στο σπίτι και έδινε νόημα στη ζωή μας!!!

Νοιαζόσουν και ρωτούσες για όλο τον κόσμο και ήθελες να είμαστε καλά και να τα έχουμε όλα...!Να ξέρεις ότι τώρα σε αγαπάω ακόμα πιο πολύ και θα κάνω όσα ήθελες να κάνουμε για σένα και για εμάς ..και ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος και κάπου ψηλά μας βλέπεις μας βοηθάς και περιμένουμε να ανταμώσουμε ξανά κάποια στιγμή!

Δε θα αφήσω κανέναν με ψέματα να σπιλώσει το όνομα σου και να προσβάλλει τη μνήμη σου!!! ΑΝΤΙΟ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...».

Ξέσπασε ο αδερφός της για τον θάνατο του πατέρα τους - "Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού"

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελιδή Ηλιάδη και η οικογένειά της, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας της. Ο αδερφός της τραγουδίστριας θέλησε να τον αποχαιρετήσει, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Πριν λίγες ώρες έχασα τον πατέρα μου και αυτό δεν αλλάζει. Έχασα το στήριγμα μου και ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος και το λένε όλοι και παλικάρι από τα λίγα. Σιγουρά η ζωή δεν είναι ίδια μετά από αυτό…

Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κορωνοϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε άδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστήματος υγείας και των πρωτοκόλλων του. Αν και για μένα η απώλεια του πατέρα μου είναι ίδια, άσχετα με την αιτία δε θα παίξει κανένα δημοσιογραφικό τσιράκι του συστήματος παιχνίδια στη μνήμη του πατέρα μου. Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού…

Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ. Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…».

Ξέσπασε ο αδερφός της Ηλιάδη για τον θάνατο του πατέρα τους