Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πέννυ Μπαλτατζή για Πέγκυ Ζήνα: «Θα πω μόνο, ότι κανείς δεν πάει χαμένος αν θέλει να δουλέψει»

«Δεν κλαίμε πίσω από τις πόρτες που κλείνουν, αλλά...»

Πέννυ Μπαλτατζή για Πέγκυ Ζήνα: «Θα πω μόνο, ότι κανείς δεν πάει χαμένος αν θέλει να δουλέψει»
News 02.12.2021 22:39
Από Ίρις Βίλα

Συνέντευξη στο «ΕΓΩ» παραχώρησε η Πέννυ Μπαλταντζή η οποία μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την συνεργασία που ήταν να γίνει μαζί με την Πέγκυ Ζήνα αλλά τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Οι δηλώσεις της Πέννυς Μπαλταντζή

Επαγγελματικά τι ετοιμάζεις, παρότι ετοίμαζες κάποιες εμφανίσεις με την Πέγκυ Ζήνα, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε η συνεργασία;

Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν σκέφτηκα την εικόνα. Αυτά που λέω, νιώθω ότι δεν προσβάλλουν κανέναν. Όσον αφορά αυτό που έγινε με την Πέγκυ Ζήνα δεν θα ήθελα να το αναφέρω ξανά. Θα πω μόνο, ότι κανείς δεν πάει χαμένος αν θέλει να δουλέψει. Δεν κλαίμε πίσω από τις πόρτες που κλείνουν, αλλά ανοίγει η επόμενη.

Έχουμε απευθυνθεί σε διάφορους δήμους ανά την Ελλάδα και θα δώσω συναυλίες, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και κάποια swing κομμάτια μου, για γονείς και παιδάκια και για όλες τις ηλικίες.

Μου λείπει όλη αυτή η χαρά και η επαφή με το κοινό. Ξεκινάμε από τις 5 Δεκέμβρη στο Δήμο Νέας Φιλαδελφείας και μετά πάμε Πύργο, Καρπενήσι, κ.α. Σκέφτομαι κι άλλα πολλά που θα τα μάθετε σύντομα, όταν είναι ανακοινώσιμα.

Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή για τις αποβολές της και την ψυχική ασθένεια της μητέρας της

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή στην εκπομπή APLHA Παντού με την τραγουδίστρια να μιλά για την περιπέτεια που έζησε με τις αποβολές της καθώς και με την ψυχική υγεία της μητέρας της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πέννυ Μπαλτατζή μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η μητέρα της, καθώς όπως έχει εξηγήσει πρόκειται για μία περιπέτεια που της άλλαξε τη ζωή.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι πριν γίνω μητέρα, ήταν η περίοδος που είχα και τη μαμά μου άρρωστη. Οπότε τα είχα όλα μαζί. Έπρεπε να διαχειριστώ το πένθος μου γιατί πενθούσα για τη μαμά μου, ήξερα ότι θα φύγει από τη ζωή.

Παράλληλα πενθούσα και για όλο αυτό που περνούσα, ένιωθα ότι δεν μπορώ να φτάσω στην πηγή και να φτάσει η ώρα να γνωρίσω στη μαμά μου ένα παιδάκι. Οπότε έδωσα χρόνο στον εαυτό μου κι είπα ότι δεν θα κάνω παιδί από απωθημένο. Κοίταξα τον εαυτό μου και το σώμα μου.. Ησύχασα, όταν έφυγε η μαμά μου από την ζωή, γιατί ηρέμησε κι είπα στον Χρήστο ότι τώρα είμαι έτοιμη να προσπαθήσουμε πάλι κι έμεινα έγκυος με την πρώτη φορά.

Η μαμά μου είχε τη δική της πορεία, μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα και ας είχαμε δυσκολίες. Ήταν πολύ μπλοκαρισμένη λόγω των θεμάτων που είχε στη χημεία του εγκεφάλου της. Ήταν πάντα σε ένταση, σε έξαρση.

Εκρηκτικός άνθρωπος αλλά κι ευαίσθητη με φοβερή αισθητική. Αλλά τα θέματα ψυχικής υγείας πάντα την ξεπερνούσαν. Μιλάμε για αγχώδεις διαταραχές, εμμονές φοβίες πολλές, το οποίο είχε και καταθλιπτικά επεισόδια που την οδήγησαν σε βαθιά κατάθλιψη… Μας αγαπούσε αλλά δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που της συνέβαινε» είπε μεταξύ άλλων η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλό Μεσημεράκι: Πέννυ Μπαλτατζή σε Νίκο Μουτσινά - «Με είπες φονιά»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση από τον παντρεμένο με παιδί εργοδότη μου»

Share