Διονύσης Αλέρτας – Νάγια Φωτοπούλου: Έκαναν την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο τους

"Βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διονύσης Αλέρτας – Νάγια Φωτοπούλου: Έκαναν την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο τους

Ο Διονύσης Αλέρτας μαζί με την αγαπημένη του, Νάγια Φωτοπούλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς της Τετάρτη 29/11.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης 2/12 ο γνωστός pastry chef και η σύντροφός τους πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψαν σπίτι του. Βέβαια, ο ίδιος θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα ταξίδι 9 μηνών για εμάς έφτασε στο τέλος του κ τώρα έχει ξεκινήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο κ ακόμα πιο όμορφο.

Σε αυτό το ταξίδι των 9 μηνών είχαμε πάντα δίπλα μας τον Ανδρέα Κόμη, είχε τον ρόλο του γιατρού μας, του ψυχολόγου μας αλλά πάνω από όλα ήταν ο φίλος μας. Ένας άνθρωπος που ήταν πάντα εκεί οπότε κ να τον χρειαστήκαμε να απαντήσει σε κάθε απορία μας ως μελλοντικοί νέοι γονείς».

Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα

"Βουρκώνω και κλαίω" - Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν πριν μερικές ώρες ο Διονύσης Αλέρτας και η σύντροφός του, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο γνωστός pastry chef μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) στην κάμερα του Πρωινού και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για το ευτυχές αυτό γεγονός.

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έγινα πατέρας. Όποτε το συνειδητοποιώ βουρκώνω και κλαίω. Μοιάζει σε εμένα έκανα καλή δουλίτσα.

Τώρα έχω δύο παιδιά. Ένα μεγάλο, ένα μικρό».

Είναι πολύ γλυκός (σ.σ. ο Διονύσης), πολύ τρυφερός, ήμουν σίγουρη, θα είναι ο τέλειος μπαμπάς» είπε η σύζυγος του Διονύση Αλέρτα.