Μαραντίνης για Χρηστίδου: «Εδώ ο κόσμος καίγεται δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τα unfollow;»

«Φυσικά και είμαι δίπλα της»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαραντίνης για Χρηστίδου: «Εδώ ο κόσμος καίγεται δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τα unfollow;»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Θοδωρής Μαραντίνης με αφορμή την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» το βράδυ της Τετάρτης 1/12.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το πρόβλημα υγείας του αλλά και τη Σίσσυ Χρηστίδου αναφέροντας πως βρίσκεται στο πλευρό της μιας και η τελευταία περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για εκείνη.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

«Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο μπορεί περισσότερο. Από εκεί και πέρα σίγουρα γίνομαι μερικές φορές χαζός και ανόητος με τα παιδιά μου. Το παραχαίρομαι αλλά μ’ αρέσει πολύ να είμαι μαζί τους.

Τα παιδιά είναι πάνω από όλα, αυτό το είχαμε χτίσει με τη Σίσσυ από όταν ήμασταν μαζί. Προτιμούμε να έχουμε μια καλή σχέση σε οποιαδήποτε μορφή για να μην επηρεαστούν τα παιδιά. Φυσικά και είμαι δίπλα της, όσο να ναι λογικό δεν είναι; Εδώ ο κόσμος καίγεται δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τα unfollow;».

Πρόβλημα υγείας για τον Θοδωρή Μαραντίνη - Το χειρουργείο και η ταλαιπωρία

Έχοντας μιλήσει για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του Σίσσυς Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου 2 χρόνια και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

Μάλιστα, ανέφερε πως πρέπει να προχωρήσει και σε δεύτερη επέμβαση, ωστόσο, φοβάται να μπει στο νοσοκομείο την περίοδο αυτή που περνάμε λόγω του κορωνοϊού.

«Έκανα εγχείρηση στο στομάχι μου, είχα πάντα ευαισθησία, η οποία δεν πέτυχε, και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνω και δεύτερη. Ταλαιπωρούμαι 1,5 – 2 χρόνια» δήλωσε.

«Περιμένω γιατί δεν είναι καλή στιγμή να μπεις στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και να πέσει το ανοσοποιητικό σου» πρόσθεσε.