«Όταν ήμασταν μαζί με την Σίσσυ...»- Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την Χρηστίδου

«Είπαμε ότι προτιμούμε να έχουμε καλή σχέση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν ήμασταν μαζί με την Σίσσυ...»- Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την Χρηστίδου

Σε event για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» τραγούδησαν οι ONIRAMA και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει σήμερα με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία πρόσφατα έζησαν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Το σχόλιο του Μαραντίνη για την Χρηστίδου

«Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο μπορεί περισσότερο. Από εκεί και πέρα σίγουρα γίνομαι μερικές φορές χαζός και ανόητος με τα παιδιά μου. Το παραχαίρομαι αλλά μ’ αρέσει πολύ να είμαι μαζί τους. Τα παιδιά είναι πάνω από όλα, αυτό το είχαμε χτίσει με τη Σίσσυ από όταν ήμασταν μαζί. Προτιμούμε να έχουμε μια καλή σχέση σε οποιαδήποτε μορφή για να μην επηρεαστούν τα παιδιά.

Φυσικά και είμαι δίπλα της, όσο να ναι λογικό δεν είναι; Εδώ ο κόσμος καίγεται δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τα unfollow;» σχολίασε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη - Η θέα από το μπαλκόνι του είναι μοναδική

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί να έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα με τις συναυλίες που πραγματοποιεί και τις πρόβες, ωστόσο λατρεύει να ξεκουράζεται στο σπίτι του αγκαλιά με το σκύλο του Layla. Έχει διακοσμήσει έτσι τους εσωτερικούς χώρους, ώστε η οικία του να είναι το προσωπικό του καταφύγιο.

Κύριο ωστόσο στοιχείο που επικρατεί σε κάθε δωμάτιο είναι η μουσική! Είτε στην κουζίνα του, είτε στο σαλόνι, κάπου θα υπάρχει και από κάποιο διακοσμητικό που να αφορά το τραγούδι. Όσον αφορά τα χρώματα, κυμαίνονται σε πιο "ήσυχα" χρώματα. Όπως για παράδειγμα το καφέ, το γκρι και το μπεζ.

Επίσης, η θέα από το μπαλκόνι του είναι μοναδική, εκτός του ότι είναι μεγάλο έξω βλέπεις περισσότερο πράσινο, μιας και το σπίτι του είναι πιο έξω από το κέντρο της Αθήνας. Δείτε όμως και το νέο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου.

 Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Θοδωρής Μαραντίνης σπίτι