Στιγμές ευτυχίας για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για το πρώην ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στιγμές ευτυχίας για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (8/11) μέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Συγκεκριμένα, ο γιος τους, Άγγελος, έχει την ονομαστική του εορτή.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο τα παιδιά τους αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα τους.

Με αφορμή λοιπόν την γιορτή του γιου της, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια, κάνοντας μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού της στο Facebook, συνοδεύοντας την με πολύ γλυκιά λόγια ενώ σούσούρο πορκάλεσε στο instagram και με μια πρόσφατη ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Χρηστίδου για την γιορτή του γιου της

Στην λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά Μιχάηλ μου, Άγγελε μου ❤️ Το πλάσμα που μου έμαθε πως η ζωή δεν είναι άσπρη ή μαύρη. Μπορεί να είναι γκρι, αλλά και κόκκινη και μπλε. Που δεν μπήκε σε κουτί και που με έβγαλε από το δικό μου. Είχες δίκιο… στη καρέκλα έχει πιο πλάκα έτσι.. θα ήταν πολύ βαρετά αλλιώς… και ο κόσμος έχει άλλα χρώματα αν τον κοιτάξεις ανάποδα, έστω και για λίγο! Σαγαπώ».

Χρόνια πολλά Μιχάηλ μου, Άγγελε μου ❤️ Το πλάσμα που μου έμαθε πως η ζωή δεν είναι άσπρη ή μαύρη. Μπορεί να είναι γκρι,...

Posted by Sissy Christidou on Monday, November 8, 2021

"Τσάκωσαν" Χρηστίδου - Μαραντίνη στο κέντρο της Αθήνας! Περπατούσαν χέρι χέρι με τα παιδιά τους

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει, ωστόσο, διατηρούν άψογες σχέσεις. Η επικοινωνία τους είναι σχεδόν καθημερινή, αφού αυτό που τους ενώνει είναι τα δυο παιδιά τους, ο Mike και ο Φίλιππος.

Μάλιστα, σπάνιες φορές τους έχουμε να δει σε κοινές οικογενειακές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Πρόσφατα λοιπόν και συγκεκριμένα, χθες 21/10 το πρώην βρέθηκε στην Κηφισιά μαζί με τους γιους του όπου έκατσαν σε γνωστό μαγαζί.

Τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν άφησαν λεπτό από τα μάτια τους τα παιδιά τους, ενώ κατά την αποχώρηση τους, κρατούσαν από το χέρι ειδικά τον μικρό της οικογένειας, τον Mike.

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής τώρα που είναι... εργένης μένει στο δικό του σπίτι, που όπως έχουμε δει είναι πολύ εντυπωσιακό και διακοσμημένο στο στιλ του.

Χρηστίδου - Μαραντίνη στο κέντρο της Αθήνας

Χρηστίδου - Μαραντίνη παιδιά