Καλημέρα Ελλάδα: Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης

Η ανακοίνωση που έγινε on air για την σημερινή 3/12 απουσία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλημέρα Ελλάδα: Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης

Εκτός της πρωινής του εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, που προβάλλεται καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης και βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης για να εξηγήσει τον λόγο.

Όπως λοιπόν ανέφερε ο παρουσιαστής, ορκίζεται φαντάρος ο μικρότερος γιος του Ιάσωνας κι έτσι πάει στη Λαμία με σκοπό να τον καμαρώσει.

Η ανακοίνωση του Παπαδάκη για την απουσία του από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα

«Πάω Λαμία για ρεπορτάζ, είναι οικογενειακό... Με την άδεια των φίλων της εκπομπής. Είναι ένα από τα τρία ρεπορτάζ που δεν έχω κάνει στη ζωή μου. Πήγε στρατιώτης ο μεγάλος μου γιος ο Κωνσταντής, πήγε ο μεσαίος μου γιος ο Φοίβος - δείτε τον - , πήγε και το στερνοπούλι ο Ιάσωνά μου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να πω κάτι, είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ουδείς αναντικατάστατος και ότι έχω υπέροχους συνεργάτες, καταπληκτικούς, που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά χίλιες φορές καλύτερα από μένα».

Εξοργισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στο πλατό της εκπομπής του στον ΑΝΤ1

Με τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί οριστικά από την τηλεόραση να συνεχίζονται, ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει να ενημερώνει τους τηλεθεατές για την επικαιρότητα της ημέρας. Σήμερα 20/10 ωστόσο, έγινε έξαλλος με τηλεθεάτρια του η οποία είπε ότι είναι "κατάντια της δημοσιογραφίας" να μην ασχολείται με τον Μένιο Φουρθιώτη και τον Γρηγόρη Πετράκο μετά το περιστατικό στο Πρωινό.

«Κατάντια της δημοσιογραφίας επειδή δεν ασχολούμαι με τον Μένιο Φουρθιώτη. Μα είναι δυνατόν; Μ’ έφτιαξες πρωί-πρωί. Άσε με σε παρακαλώ» είπε ο παρουσιαστής εξοργισμένος στον αέρα της εκπομπής του.

Και πρόσθεσε σε ειρωνικό τόνο: «Με τον Πετράκο θα κάτσω να ασχοληθώ τώρα; Που τον είχαν στο Πρωινό και τους έλεγε σας ευχαριστώ. Μέχρι εδώ ακούγονταν τα “ευχαριστώ” και βγήκε μετά από το στούντιο και τους έβριζε. Άλλος λέει για τον Πετράκο “δεν έχεις να πεις τίποτα”; Θα πω ένα τραγούδι του Πετράκου μετά».