Δάκρυσε ο Χρήστος Δάντης στον αέρα του OPEN - Ο θάνατος που τον "τσάκισε" ψυχολογικά

«Από τότε που πέθανε η μητέρα μας, εκεί τον χάσαμε όλοι...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δάκρυσε ο Χρήστος Δάντης στον αέρα του OPEN - Ο θάνατος που τον

Ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου του αδερφού πριν από μερικά χρόνια. Ο τραγουδιστής μάλιστα, δεν δίστασε να δακρύσει μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε.

Η εξομολόγηση του Χρήστου Δάντη για το θάνατο του αδερφού του

«Είναι πολύ πρόσφατο. Μου έμαθε πάρα πολλά...ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι μέχρι να αρρωστήσει. Όταν αρρώστησε, υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα. Τον ταλαιπώρησε πολύ στη ζωή του κι από τα 38 του δεν ήταν πια ο ίδιος ο Σάββας. Τον έριξε πάρα πολύ. Έκοβε τα φάρμακα κι εμείς θυμώναμε», είπε.

Και πρόσθεσε μετά την αποκάλυψη που έκανε για τις σχέσεις με τον πατέρα του: «Ειδικότερα τον κρατούσε η μάνα μας. Από τότε που πέθανε η μητέρα μας, εκεί τον χάσαμε όλοι. Δεν ξέραμε που βρίσκεται. Αποξενωθήκαμε. Κι εγώ κι οι αδερφές μας ήμασταν δίπλα στον Σάββα. Δεν τον βρίσκαμε. Κάποια στιγμή έβαλα ντετέκτιβ για να βρει που βρίσκεται και τι κάνει».

«Δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον σκότωσαν στο ξύλο»

Η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου καλείται να αντεπεξέλθει σε δικαστικά έξοδα για αυτό και ο Χρήστος Δάντης αποφάσισε να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά.

Λίγο αργότερα, ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα, μέσα από μια ανάρτηση, σχετικά την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

«Είδα πως αρκετοί ενοχλήθηκαν σε σχέση με την ανάρτηση μου για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου στον αγώνα που κάνει για να βρει δικαιοσύνη. Υπενθυμίζω ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν πέθανε επειδή έφαγε μεταλλαγμένα, δεν πέθανε από κάποια ασθένεια, αλλά τον ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ στην κυριολεξία επειδή ήταν «διαφορετικός».

Αφήστε εμένα να στηρίζω τους ανήμπορους να ζήσουν με το δικαίωμα τους να ναι «διαφορετικοί», κι εσείς ανοίξτε κανένα λαγούμι να κρυφτείτε, γιατί το πολύ «Αντριλίκι» είναι ύποπτο «κοπέλες μου» έγραψε ο τραγουδιστής, λίγο μετά το ξέσπασμά του για τα μέτρα στα μπουζούκια.