«Με βάλανε να κάνω εξωσωματική χωρίς λόγο και τελικά...» - "Σπάει" τη σιωπή της η Πέννυ Μπάλτατζη

Όσα εξομολογήθηκε για την δύσκολες περίοδο που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με βάλανε να κάνω εξωσωματική χωρίς λόγο και τελικά...» -

Η Πέννυ Μπάλτατζη μίλησε για την δυσκολία που αντιμετώπισε όταν προσπαθούσε να γίνει μαμά. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο περιοδικό "Εγώ", την έβαλαν να κάνει εξωσωματικές, ενώ τελικά απέκτησε το μωράκι με φυσικό τρόπο, μετά τις αποβολές που είχε.

Η αποκάλυψη της Πέννυς Μπαλτατζή για τις εξωσωματικές

Βλέπουμε παιδιά που μεγαλώνοντας, ενστερνίζονται πρότυπα και καταστάσεις της οικογένειάς τους που δεν τους βοηθούν να εξελιχθούν και καταλήγουμε να έχουμε βία κι εγκληματικότητα μέσα στην κοινωνία μας….

Υπάρχουν παιδιά που για να μην απογοητεύσουν τους γονείς τους ή επειδή τους φοβούνται, κάνουν ό,τι τους πουν και δεν έχουν δική τους προσωπικότητα. Αυτό μας δείχνει, πόσο χειριστική είναι η ελληνική οικογένεια. Όλο αυτό γίνεται καταπίεση και κάνουν κακό στον εαυτό τους και τους άλλους. Είναι θέμα κοινωνικό, οικονομικό, συναισθηματικό. Δεν κατάγομαι από πλούσια οικογένεια, αλλά θα λέω πάντα «ευχαριστώ» στους γονείς μου που διάβαζαν, έψαχναν και είχαν ανοιχτούς τους ορίζοντές τους.

Πέννυ Μπάλτατζη εξωσωματικές

Έχεις περάσει και από μία δύσκολη φάση μέχρι να καταφέρεις να κάνεις παιδί. Τι σε δίδαξε όλο αυτό και τι λες σε όλες αυτές τις μητέρες που προσπαθούν εκεί έξω;

Αρχικά να σου πω ότι υπάρχει κόσμος που ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα μου στέλνει ότι κατάφεραν τελικά να κάνουν μωράκι μετά από πολλές προσπάθειες. Μεγάλη χαρά μου δίνουν. Όταν δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια, δεν χρειάζεται μία γυναίκα να κάνει εξωσωματική. Αγαπηθείτε λίγο παραπάνω με τους συζύγους σας και θα έρθει αυτή η μαγική στιγμή. Με βάλανε να κάνω εξωσωματική χωρίς λόγο και τελικά συνέλαβα τον γιο μου με φυσικό τρόπο. Μου έλεγαν οι γιατροί ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί. Κι έφτασα σε σημείο να το πιστεύω κι εγώ. Γιατί με τον τρόπο τους με έκαναν να το πιστεύω. Δυστυχώς δεν υπάρχει ενσυναίσθηση και ψυχολογική στήριξη από το προσωπικό.

«Θα πω μόνο, ότι κανείς δεν πάει χαμένος αν θέλει να δουλέψει»

Συνέντευξη στο «ΕΓΩ» παραχώρησε η Πέννυ Μπαλταντζή η οποία μέσα σε όλα αναφέρθηκε για την συνεργασία που ήταν να γίνει μαζί με την Πέγκυ Ζήνα αλλά τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Επαγγελματικά τι ετοιμάζεις, παρότι ετοίμαζες κάποιες εμφανίσεις με την Πέγκυ Ζήνα, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε η συνεργασία;

Είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν σκέφτηκα την εικόνα. Αυτά που λέω, νιώθω ότι δεν προσβάλλουν κανέναν. Όσον αφορά αυτό που έγινε με την Πέγκυ Ζήνα δεν θα ήθελα να το αναφέρω ξανά. Θα πω μόνο, ότι κανείς δεν πάει χαμένος αν θέλει να δουλέψει. Δεν κλαίμε πίσω από τις πόρτες που κλείνουν, αλλά ανοίγει η επόμενη.

Έχουμε απευθυνθεί σε διάφορους δήμους ανά την Ελλάδα και θα δώσω συναυλίες, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και κάποια swing κομμάτια μου, για γονείς και παιδάκια και για όλες τις ηλικίες.

Μου λείπει όλη αυτή η χαρά και η επαφή με το κοινό. Ξεκινάμε από τις 5 Δεκέμβρη στο Δήμο Νέας Φιλαδελφείας και μετά πάμε Πύργο, Καρπενήσι, κ.α. Σκέφτομαι κι άλλα πολλά που θα τα μάθετε σύντομα, όταν είναι ανακοινώσιμα.