Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά του Γιάννη Λιγνάδη - Την είπε "κουτόρνιθα" και απάντησε δημόσια

«Φαντάζομαι ότι εννοούσε εμένα. Εγώ σαν άνθρωπος...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά του Γιάννη Λιγνάδη - Την είπε

Σήμερα 3/12 στο Πρωινό σχολίασαν την επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Λιγνάδης για τον Σωτήρη Χατζάκη μετά τις δηλώσεις που έκανε στην εν λόγω εκπομπή σχετικά με τον αδερφό του, Δημήτρη Λιγνάδη. Στην επιστολή αυτή λοιπόν, αναφέρθηκε και στο πρόσωπο της Φαίη Σκορδά με την ονομασία "κουτόρνιθα¨.

Η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής θέλησε να του απαντήσει, χωρίς ωστόσο να συνεχίζει το θέμα, βάζοντας μια οριστική τελεία.

Η απάντηση της Φαίη Σκορδά στον Γιάννη Λιγνάδη

Η Φαίη Σκορδά αρκέστηκε να πει: «Φαντάζομαι ότι εννοούσε εμένα. Εγώ σαν άνθρωπος, ακόμα και σε αυτό, αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στεναχώρια, το οποίο είναι πολύ σεβαστό. Ακόμα και αν...».

Μετά και από την προβολή της απάντησης του Σωτήρη Χατζάκη στον Γιάννη Λιγνάδη, συμπλήρωσε: «Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στην λογική να απαντήσω ούτως ή άλλως. Οφείλω να πω κάτι, ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα μία ανάρτηση στα προσωπικά μου social. Το κάνω μέσα από την εκπομπή γιατί υπήρχε αυτή η θεματολογία».

Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού - «Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης;»

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε η Άννα Φόνσου, όπου μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Η ηθοποιός και πρώην Πρόεδρος του ΣΕΗ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουν, καθώς σίγουρα θα έχουν μετανιώσει τις πράξεις τους.

«Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ο Πέτρος όχι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για να…Τρομερό. Δεν έχω πάει στη φυλακή να τον δω, δεν μας επιτρέπουν. Αν πάω, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα το έχουν μετανιώσει. Δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά θα το πει η δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν πολλά χρόνια, θα στενοχωρηθούμε αλλά θα λέμε ότι έτσι έπρεπε», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου (Δείτε εδώ το βίντεο της)

Η Φαίη Σκορδά στο άκουσμα των δηλώσεων της, ενοχλήθηκε έντονα και θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης; Δεν έχει καταλάβει. Νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Υπάρχει η λέξη ανήλικο μέσα στις κατηγορίες; Δεν έχει να κάνει με τη φιλία της, δεν έχει καταλάβει, δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Άσε όλα τα άλλα, αλλά το “δεν ήταν ό,τι καλύτερο”; Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω όμως πως για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι δεν θα το έχει ακούσει», είπε χαρακτηριστικά.