«Τι λες τώρα» - "Πάγωσε" η Σκορδά με την αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Λιγνάδη

Δεν μπορούσε να το πιστέψει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι λες τώρα» -

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε σήμερα 25/11 Σωτήρης Χατζάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε πριν χρόνια με τον κ. Γεωργουσόπουλο να απομακρύνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη - που κατηγορείται για 3 βιασμούς - από την θέση του καθηγητή. Τότε υπήρχαν φήμες πως πως έχει μια εμμονική προτίμηση στο ίδιο φύλο.

Όταν λοιπόν έκανε αυτή την αναφορά, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο λέγοντας πως και ο δημοσιογραφικός κόσμος μπορεί να μην γνώριζε αλλά είχε ακούσει πράγματα για τα όσα αποτρόπαια πράγματα έκανε ο ηθοποιός.

Η αποκάλυψη του Λιάγκα που "πάγωσε" την Σκορδά

«Εμένα ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση βρε Σωτήρη, εσείς το είχατε καταλάβει, εμείς που είμαστε δημοσιογράφοι το είχαμε ψιλοακούσει, μην τρελαθούμε τώρα δεν πέσαμε από τα σύννεφα, εγώ το είχα ακούσει πολλές φορές...», είπε και τότε η Φαίη Σκορδά τον διέκοψε έχοντας μείνει σοκαρισμένη απαντώντας του «Τι λες τώρα, το συγκεκριμένο; Για αυτό; Για αυτό όχι».

Η Εύη Δρούτσα άφησε με το στόμα ανοιχτό την Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη

Το πρωί της Τρίτης 23/11 η Εύη Δρούτσα εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό». Η ίδια δεν δίστασε να αφήσει άφωνους τους παρουσιαστές με τις δηλώσεις της σχετικά με το κίνημα #metoo καθώς συνεχίζει να απασχολεί όσο τίποτα άλλο μετά από τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια.

Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες;

Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά.»

«Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε.

Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…

Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το «σε βίασαν», πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε».