«Συμβιβάστηκα τα έξι χρόνια του γάμου μου» - "Κόλαφος" η Εύη Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια

«Μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρχε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Συμβιβάστηκα τα έξι χρόνια του γάμου μου» -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Εύη Βατίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια και ξεκαθάρισε πως για έξι χρόνια συμβιβάστηκε, μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί.

Το πρώην ζευγάρι έχει διατηρήσει τυπικές σχέσεις ενώ μάλιστα πρόσφατα, μετά το σοβαρό τροχαίο του Αλέξη Κούγια, αντάλλαξαν μερικές βαριές κουβέντες.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια

«Δεν συμβιβάστηκα στο θέμα του γάμου μου έξι χρόνια; Μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρχε. Όταν είσαι έξι χρόνια σε μία σχέση, σίγουρα έχεις υπάρξει συμβιβασμένος κάπου», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι περιμένεις να μιλήσει για έρωτα και για αγάπη, όχι μόνο για συμβιβασμό».

Δείτε το βίντεο από το 0:33'

Η στιγμή που η Εύη Βατίδου μαθαίνει για το τροχαίο του Κούγια

Η Εύη Βατίδου μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/11) στην εκπομπή Happy Day, όπου αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που έχει αναλάβει, στην οποία κάνει συνοικέσια σε ανθρώπους που αναζητούν ταίρι.

«Μιλάμε για τις σχέσεις των ανθρώπων και προσπαθούμε να τους φέρουμε κοντά. Εγώ ετοιμάζω τη θεματολογία της εκπομπής και την παρουσιάζω. Μου αρέσει αυτό που κάνω γιατί μαθαίνω κι εγώ. Έχει και την πλάκα του. Αυτές τις εποχές δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Δεν υπάρχει κάτι κακό όταν κάνεις κάτι με αξιοπρέπεια», είπε χαρακτηριστικά για την εκπομπή.

Με την ευκαιρία λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τη ρωτήσει και για το σοβαρό τροχαίο που είχε χθες βράδυ ο Αλέξης Κούγιας.

Μόλις άκουσε την είδηση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Εύη Βατίδου "πάγωσε" και δεν ήξερε τι να απαντήσει. «Δεν ξέρω ότι είχε τροχαίο. Δεν το γνωρίζω, ενημερώνομαι από εσάς. Ελπίζω να είναι όλα καλά», είπε ωστόσο δεν έκρυψε την έκπληξή της.