Χαμό έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες οι δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Βλάχος στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αναφορικά με τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και μη θεατών καθώς και στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος».
Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν μίλησε το πρωί της Παρασκευής (3/12) ξανά στην ίδια εκπομπή και θέλησε να αναθεωρήσει για τα όσα είπε για τους δημοσιογράφους και τα μίντια.
Οι δηλώσεις του Βλάχου
«Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα, ζητώ συγνώμη. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν δημοσιογράφο ούτε κανέναν άνθρωπο που κάνει την δουλειά του με γνησιότητα και ηθική. Αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για πρόσωπο και όχι η ερώτηση για ιδέες.
Θα ήθελα πάρα πολύ, σε έναν ρομαντικό κόσμο, όταν ρωτάνε οι άνθρωποι των εκπομπών μόνο για πρόσωπα… αυτό γίνεται κατά την άποψη μου ριάλιτι! Αν με ρωτήσεις την άποψη μου για την θρησκεία, για το θέατρο, για τον κορωνοϊό μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Το να με ρωτάς, όμως, για πρόσωπα, πιστεύω ότι δημιουργεί έναν διχασμό. Οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Απλά λέω ότι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή δημιουργεί διχασμό και φόβο σε μια κοινωνία που είναι ήδη και διχασμένη και φοβισμένη» είπε ο ηθοποιός.
Γιώργος Λιάγκας: “Είναι η ζωή μας! Δεν είναι ριάλιτι” – Έξαλλος με τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου
Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα κατά του Πάνου Βλάχου προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Πέμπτης (2/12).
Οι δηλώσεις του αυτές φαίνεται πως έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγα, ο οποίος ανέφερε: «Οφείλεις να το πεις για να σωθείς εσύ, τα παιδιά σου γιατί Φαίη μου δεν είναι η θυσία του Αβράαμ… γιατί δεν θυσιάζομαι εγώ, τα παιδιά μου, οι συγγενείς μου που προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε και οι άλλοι να το παίζουν μάγκες, να γελάνε και να πάνε με τα κατοστάρικα αυτοί που έχουν λεφτά και να αγοράζουν πλαστά πιστοποιητικά!
Εδώ δεν είναι κοινωνία δύο ταχυτήτων, δεν είμαστε οι έξυπνοι και οι ηλίθιοι, δεν είμαστε οι έξυπνοι και τα πειραματόζωα, σ’ αυτό διαφωνώ! Έχουμε όλοι ευθύνη! Οφείλουμε να διατυπώσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό! Είναι η ζωή μας, είναι η ζωή ή θάνατος, δεν είναι διχασμός ή ριάλιτι…».