«Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός» - Η σκληρή απάντηση του Σωτήρη Χατζάκη στον Γιάννη Λιγνάδη

«Είμαστε υπέρ ενός θεάτρου που δε θα κακοποιείται εργασιακά και σεξουαλικά κανείς»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός» - Η σκληρή απάντηση του Σωτήρη Χατζάκη στον Γιάννη Λιγνάδη

Ο Σωτήρης Χατζάκης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει στον Γιάννη Λιγνάδη μετά την επιστολή που έστειλε στην οποία κατηγόρησε τον ηθοποιό για υποκρισία (δείτε εδώ όσα έγραψε).

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Χατζάκη για τον Γιάννη Λιγνάδη

«Κατ’ αρχήν συλλυπητήρια στα παιδιά για τον θάνατο της μητέρας τους. Καταλαβαίνω όσα λέει ο Γιάννης γιατί θέλει να υπερασπιστεί τον αδερφό του. Όμως πάνω στη στενοχώρια του, υπερβάλλει και θυμώνει με έναν τρόπο που δε θα βοηθήσει τον αδερφό του.

Ήμουν πράγματι πολύ φίλος με τον πατέρα τους γιατί τα παιδιά ήταν μικρά. Ήταν και δάσκαλός μου. Όμως υπάρχει και η κοινωνία, το κοινό μέτρο και η κοινή γνώμη, που έχει θορυβηθεί, έχει υποστεί έναν κλονισμό με αυτά που φέρεται να έχει κάνει ο Λιγνάδης. Το κίνημα #metoo, το οποίο μέσα στο κείμενό του ο Γιάννης Λιγνάδης αποδοκιμάζει κατά κάποιον τρόπο δεν βγήκε τυχαία, δεν φύτρωσε σαν ραπανάκι ξαφνικά. Φύτρωσε γιατί γεννήθηκε από τη βία κάποιων ανθρώπων.

Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός, άλλο ο ερωτισμός και άλλο η παρενόχληση. Δεν είμαστε υπέρ ενός θεάτρου όπου θα φοβάται ο άλλος να φλερτάρει αλλά είμαστε υπέρ ενός θεάτρου που δε θα κακοποιείται εργασιακά και σεξουαλικά κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Χατζάκης.

Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά του Γιάννη Λιγνάδη - Την είπε "κουτόρνιθα" και απάντησε δημόσια

Σήμερα 3/12 στο Πρωινό σχολίασαν την επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Λιγνάδης για τον Σωτήρη Χατζάκη μετά τις δηλώσεις που έκανε στην εν λόγω εκπομπή σχετικά με τον αδερφό του, Δημήτρη Λιγνάδη. Στην επιστολή αυτή λοιπόν, αναφέρθηκε και στο πρόσωπο της Φαίη Σκορδά με την ονομασία "κουτόρνιθα¨.

Η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής θέλησε να του απαντήσει, χωρίς ωστόσο να συνεχίζει το θέμα, βάζοντας μια οριστική τελεία.

Η Φαίη Σκορδά αρκέστηκε να πει: «Φαντάζομαι ότι εννοούσε εμένα. Εγώ σαν άνθρωπος, ακόμα και σε αυτό, αναγνωρίζω έναν πόνο και μία στεναχώρια, το οποίο είναι πολύ σεβαστό. Ακόμα και αν...».

Μετά και από την προβολή της απάντησης του Σωτήρη Χατζάκη στον Γιάννη Λιγνάδη, συμπλήρωσε: «Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στην λογική να απαντήσω ούτως ή άλλως. Οφείλω να πω κάτι, ότι ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν έκανα μία ανάρτηση στα προσωπικά μου social. Το κάνω μέσα από την εκπομπή γιατί υπήρχε αυτή η θεματολογία».