Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Πρεμιέρα για τη Φάρμα - Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη

«Όταν βάζεις μέσα Παναγιώτη Ψωμιάδη...»

Πρεμιέρα για τη Φάρμα - Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη
News 03.12.2021 12:21
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Παρασκευής (3/12), ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αυριανή πρεμιέρα της Φάρμας, ενώ μίλησε και για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής μίλησε για τις νέες εγκαταστάσεις καθώς και για τους παίκτες που έχουν μπει στο παιχνίδι (δείτε εδώ έναν που το ανακοίνωσε στο Πρωινό).

Οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για τη Φάρμα

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξενάγησε την κάμερα του ΑΝΤ1 στις νέες εγκαταστάσεις της Φάρμας.

«Φέτος θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Εμείς ένα πράγμα στο οποίο θέλουμε να εστιάσουμε φέτος είναι η πραγματική ζωή της Φάρμας. Να βασίζονται οι παίκτες στις δικές τους δυνάμεις. Η βρύση με το πόσιμο νερό απέχει πάνω από 100 μέτρα από το σπίτι τους. Για να έχεις καθαρό νερό πρέπει κάθε μέρα να ανεβαίνεις μία τεράστια ανηφόρα για να τα πας σπίτι.

Οι παίκτες δένουν μεταξύ τους σαν ένα καλό γλυκό. Όταν βάζεις μέσα Παναγιώτη Ψωμιάδη... δηλαδή ξεκινάς με ένα προβάδισμα. Οι διαδικασίες της Φάρμας είναι αντίστοιχες με τις περσινές αλλά υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Ο δεύτερος μονομάχος βγαίνει από συλλογική απόφαση της ομάδας. Η αλλαγή της τοποθεσίας παίζει μεγάλο ρόλο, θα το δείτε από το πρώτο επεισόδιο», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το πρώτο ειδύλλιο στην Φάρμα 2 - Με αυτόν τον συμπαίκτη της ήρθε κοντά η Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει ήδη αποχωρήσει από την Φάρμα, (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά για όσο έκατσε - για κάποιες εβδομάδες δηλαδή -, όπως μαθαίνουμε, πρόλαβε να βιώσει αρκετά δυνατά συναισθήματα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Αλέξη Μίχα στην On Time, η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε από την προηγούμενη Κυριακή τηλεφωνικά πώς ο πατέρας της έδινε μάχη για τη ζωή του και ήταν πολύ δύσκολο αυτή να κερδηθεί. Ξέσπασε σε γοερούς λυγμούς καθώς αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Οπότε, όταν λίγες μέρες αργότερα ενημερώθηκε για τον θάνατό του, ήταν πιο ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη. Συμπαραστάτης της όλες τις τελευταίες ημέρες ήταν ένας συμπαίκτης της, με τον οποίο σχεδόν από την αρχή στην «Φάρμα» είχαν έρθει αρκετά κοντά…

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της On Time, μιλάμε για την έναρξη ενός τρυφερού ειδυλλίου το οποίο και θα παρακολουθήσουμε από τα πρώτα επεισόδια του αγροτικού reality. Ο φύλακας άγγελος της Αγγελικής Ηλιάδη δεν ήταν άλλος από τον συμπαίκτη της, Γρηγόρη Αναστασιάδη, γυμναστή και μοντέλο από την Θεσσαλονίκη.

Αγγελική Ηλιάδη Γρηγόρης Αναστασιάδης φάρμα αντ1

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι 34 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και είναι εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το fitness modeling και τη μόδα. Ένα από τα κυριότερα θέματα που δεν διαπραγματεύεται, είναι η αξιοπρέπεια, είτε αυτό αφορά την προσωπική είτε την κοινωνική ζωή μου.

Αγγελική Ηλιάδη Φάρμα ειδύλλιο

«Ο αθλητισμός με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλές δυσκολίες. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που γεμίζουν ενέργεια τόσο εμένα όσο και τους ανθρώπους που με περιβάλλουν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Αν ήμουν 40, θα τους έπαιρνα τα σώβρακα" - Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη λίγο πριν μπει στην Φάρμα

Φάρμα - spoiler: Αυτές είναι οι δυο παίκτριες που έχουν ήδη αποχωρήσει - Τα γυρίσματα συνεχίζονται

Share