«Έχω πέσει θύμα βιασμού» - Συγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου με την αποκάλυψή της

«Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω πέσει θύμα βιασμού» - Συγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου με την αποκάλυψή της

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής (3/12) η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή χορεύτρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε πέσει θύμα βιασμού σε νεαρή ηλικία στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Η αποκάλυψη της Ιωαννίδου για τον βιασμό που υπέστη

«Είμαι γεννημένη μάνα. Πηγαίναμε να κάνουμε με τον Φρέντυ Γερμανό μια εξωσωματική, όλα καλά στην εξέταση αλλά μετά από λίγο αρρώστησε. Δεν το προλάβαμε. Με την Ναταλία ζήσαμε πολύ οικογενειακά, την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που κάποιες φορές τηλεοπτικά μου κουνάει λίγο το δάχτυλο. Το συζητάμε αλλά με ενδιάμεσο το… facebook και δεν πάει έτσι.

Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε. Το έλεγα στη μαμά μου, το έλεγα στον Φρέντυ, το αντιμετώπιζα μόνη μου», είπε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Μαρία Ιωαννίδου "καταγγέλλει" το DWTS

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10) η Μαρία Ιωαννίδου, με την ίδια να ξεσπά κατά του DWTS, που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες.

Η ηθοποιός έδειξε φανερά τον εκνευρισμό της με την συγκεκριμένη εκπομπή χορού και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί πρότασε, η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε με έναν αιχμηρό τρόπο.

«Έλεος! Έλεος! Η εθνική σας χορεύτρια είμαι εγώ. Η εθνική σας δασκάλα. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Το θεωρώ υποτιμητικό. Είναι υποτιμητικό για την Μαρία Ιωαννίδου Γερμανού. Το θεωρώ υποτιμητικό, τελείωσε.

Μετά από τέτοια προσφορά στον χορό, τι; Ποιος»;