«Τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε»

«Λυπάμαι τη γυναίκα του αλλά κυρίως το παιδί του…»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε»

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Μαρία Ιωαννίδου, τόσο για τα επαγγελματικά της εν καιρό κορωνοϊού όσο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. Τα λόγια της λοιπόν, θα συζητηθούν...

«Δεν είμαι καλά, έχω χάσει δουλειές, έχω χάσει το κέφι μου… Μας τιμωρεί ο Θεός, είμαστε κακά παιδιά!» και όταν ρωτήθηκε για το Dancing with the stars είπε: «Dancing; Ποιο dancing; Έκανα κάποιες συζητήσεις, αλλά στην πορεία δεν έγινε απλά...», είπε αρχικά.

Το σχόλιο της Ιωαννίδου για τον Φιλιππίδη

Όταν δημοσιογράφος την ρώτησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη - για τον οποίο βγήκαν στο φως νέες καταγγελίες - , ξέσπασε λέγοντας «Δεν έχετε βαρεθεί να κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις;». Ωστόσο, σημείωσε:

«Είμαι με τα κορίτσια. Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Να τον σκίσουμε; Στην πυρά, που λέει και η Βίσση; Φτάνει, καταστράφηκε, τελείωσε. Λυπάμαι τη γυναίκα του αλλά κυρίως το παιδί του...».

Το σχόλιο του Μπιμπίλα για τον γιο του Φιλιππίδη

Στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Open, ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo και την προσωπική σχέση που είχε ο ίδιος με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μάλιστα, απόσπασμα από τη συνέντευξη του προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για τους ανθρώπους τους πολύ κοντινούς μου -ξέρετε για ποιον μιλάω, τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχα μια συνεργασία περίπου δεκαετίας –

Ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου, ένας άνθρωπος που μπορούσα να του εμπιστεύομαι δικά μου πράγματα, ένας άνθρωπος που με είχε βοηθήσει πάρα πολύ και στην καριέρα μου και σε προσωπικά προβλήματα, πολλές φορές είχα επιστήσει την προσοχή ότι συμβαίνουν πράγματα περίεργα.

Επειδή όμως ο χαρακτήρας του είναι εκρηκτικός το θεωρούσαμε αυτό ένα φυσιολογικό πράγμα που συνέβαινε σε αυτόν τον άνθρωπο. Γι΄αυτά που του συμβαίνουν σήμερα, καλώς του συμβαίνουν γιατί τα κορίτσια που τον έχουν κατηγορήσει, είναι επίσης άνθρωποι της ζωής μου και εξίσου φίλες.

Νιώθω τεράστια θλίψη γι΄αυτόν τον άνθρωπο που καταστράφηκε μη προσέχοντας, μη βάζοντας αρχές στη ζωή του και όρια στο μέχρι που μπορεί να φτάσει η εξουσία. Δεν έλεγξε την εξουσία που είχε στα χέρια του και γι’ αυτό τώρα τιμωρείται. Νιώθω μεγάλη θλίψη γι΄αυτόν και την οικογένειά του.

Πιστεύω ότι για το παιδί του δεν έχει κανένα λόγο κανείς να λέει κάτι που βγαίνει στο επάγγελμα και είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και θα πρέπει να του συμπαρασταθούμε».