"Με τον πατέρα μου δεν...." - "Ράγισε" καρδιές ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την εξομολόγησή του

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρωί της Παρασκευής (3/12) στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας στο Στούντιο 4

Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως θα ήθελα να έρθει πιο κοντά με την κόρη του και η δήλωση αυτή στάθηκε η αιτία που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε ότι με τον δικό του μπαμπά δεν έχει καμία απολύτως σχέση.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άναυδη, καθώς δεν γνώριζε τις σχέσεις που έχει ο συνεργάτης της με τον πατέρα του.

Η συγκινητική αποκάλυψη του Αλεξάνδρου για τον πατέρα του

«Μου αρέσει αυτό που είπε. Θέλω να σταθώ σε αυτό το κομμάτι γιατί αναγνωρίζω κάτι. Τουλάχιστον προσπαθεί με την κόρη του. Κι εγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει το έχω πει. Μεγάλωσα με τη μαμά μου, δεν είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά δεν θέλω να το συζητήσω.

Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το Αλεξάνδρου είναι του μπαμπά. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι έτοιμος να αναλάβεις ευθύνη», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Έκλαψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του ALPHA - Βαρύ το κλίμα στο πλατό του Super Κατερίνα

Βαρύ ήταν το κλίμα στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, όταν η καλεσμένη τους Ρένα Κουβελιώτη, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της που την κάνει να χάνει σταδιακά την μνήμη της.

«Ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός. Εγώ πάντα είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με το συναίσθημα. Έτσι, όταν μου προέκυψε αυτό το πρόβλημα, λέω: Κοίταξε ρε παιδάκι μου, η λογική που πάντα την είχα στο φτύσιμο και δεν ήταν ποτέ στο πιλοτήριο της Ρένας, ήρθε τώρα και μου την έφερε», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πριν μιλήσει και για τον θάνατο του μπαμπά της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λοιπόν, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος της, συγκινήθηκε με τα όσα είπε και έκλαψε, σκουπίζοντας ωστόσο γρήγορα τα μάτια του.

«Μη στενοχωριέσαι εσύ τώρα, σε βλέπω και έχεις… Για όνομα του Θεού! Δεν θέλω! Σκέψου θα σχολάσει ο Χρήστος, θα το δει και εντάξει τώρα...», του είπε κοιτάζοντας τον η δημοσιογράφος.