Δημήτρης Σταρόβας: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας του - «Πέρασα φρικτά. Ήταν τόσο βάρος»

«Ξυπνούσα κι έλεγα τι θα γίνει τώρα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Σταρόβας: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας του - «Πέρασα φρικτά. Ήταν τόσο βάρος»

Το απόγευμα της Πέμπτης 2/12 ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ. Ο ίδιος "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για τον πρόσφατο χαμό της μητέρας του αλλά και για τον βιολογικό πατέρα που δεν γνώρισε.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα

«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του. Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό…

Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μια μπανάνα, την έτρωγα εγώ κι έτρωγαν αυτές τις φλούδες. Μου έλεγαν ιστορίες δίπλα στην ξυλόσομπα. Μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα. Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή.

Την είχαν προσεγγίσει πολλοί από το χωριό του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά δεν δέχτηκε ποτέ η μάνα μου τίποτα Λαγαρίας ήταν το πατρικό της μαμάς μου και Κασάπογλου του βιολογικού μου πατέρα.

Έχασα την μαμά μου στις 12 Νοεμβρίου μετά από ταλαιπωρία πολλών ετών. Κοιμόμουν με αυτήν την σκέψη. Ξυπνούσα κι έλεγα τι θα γίνει τώρα. Πέρασα φρικτά. Ήταν τόσο βάρος, μετά από 3-4 χρόνια, τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι κανονικά. Δεν ξέρεις τι γίνεται».

«Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι "έφυγα"»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί ανά καιρούς για εκείνον.

Μάλιστα, περιέγραψε ένα δημοσίευμα που έφερε μεγάλη αναστάτωση στην πρώην σύζυγό του, καθώς από τον τίτλο πίστεψε πως πέθανε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση με υπέρογκο ποσό από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Top Chef.

«Κάποιες φορές κάποιοι ξεπερνούν τα όρια. Δε μπορεί να γράφεις "Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Σταρόβας" για να πάρεις το click, και μέσα αναφέρει ότι έληξε μια συνεργασία. Με πήρε η πρώην γυναίκα μου στις 3 τα ξημερώματα.

Δεν μου έγινε πρόταση για το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για το τι θα γίνει με το YFSF. Όταν πέρασε ο καιρός άρχισα να παίρνω τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι εννοείται. Αλλά τελικά δεν εννοείται τίποτα. Δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι και εγώ άλλο τόσο», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας.