The Bachelor 2: Αδυνατισμένη και αγνώριστη η Αντζελίνα ένα χρόνο μετά - Μπαίνει απόψε στη βίλα

Και έχει να γίνει ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Αδυνατισμένη και αγνώριστη η Αντζελίνα ένα χρόνο μετά - Μπαίνει απόψε στη βίλα

Την Αντζελίνα Χαλντέντα τη γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του The Bachelor. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο κατάφερε να μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού με τις ατάκες της και τη δυναμική της.

Η Αντζελίνα λοιπόν, όπως σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό, μπαίνει απόψε στο The Bachelor 2 προκειμένου να κάνει τα κορίτσια άνω κάτω.

Η ίδια δεν πρόκειται να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά στην πραγματικότητα ωστόσο είναι ικανή να ανακατέψει λίγο την τράπουλα.

Η εμφάνιση της Αντζελίνας στο The Bachelor 2

Πριν από λίγες μέρες μπήκε στο νοσοκομείο

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ της Τετάρτης 24/11 για την πρώην παίκτρια του Bachelor, Αντζελίνα Χαλντέντα, που σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε από τις σκάλες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από την στιγμή που ήταν στο ΚΑΤ αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το τι της συνέβη ανησυχώντας έτσι λίγο τους διαδικτυακούς της φίλους.

Γενικά αυτή η περίοδος δεν της πάει πολύ καλά αφού πριν από λίγο καιρό χώρισε κιόλας...

Αντελίνα Χαλντέντα Bachelor νοσοκομείο

Αντελίνα Χαλντέντα Bachelor

Ποια είναι η Αντζελίνα

Αντζελίνα Χαλντέμπα

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της στο Bachelor είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ονομάζομαι Αντζελίνα, είμαι 20 ετών. Ο σκοπός που ήρθα στο bachelor είναι για να διεκδικήσω τον bachelor”. “Το ιδανικό δείπνο θα το φανταζόμουν σε μία παραλία”. “Διεκδικώ πάντα αυτό που θέλω δεν αφήνω να πέσει σε άλλα χέρια”.

Στην πρώτη συνάντηση με τον Παναγιώτη τον ρώτησε αν είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια. Όταν η απάντηση που πήρε ήταν “ναι”, τότε του είπε πως βρήκε το άλλο του μισό. Ο Παναγιώτης είπε: “Μου αρέσει πάρα πολύ που η Αντζελίνα έχει έρθει για να ερωτευτεί και είναι ωραίο αυτό”.

Στην επόμενη σχέση της αναζητά ερωτική χημεία και ειλικρίνεια! Αυτό που δεν αντέχει σε έναν άντρα είναι τα ψέματα, την αδιαφορία και τον εγωισμό. Θέλει ο άντρας να είναι παραδοσιακός, να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει αξίες. Της αρέσει να τη ζηλεύουν καθώς πιστεύει ότι αυτό δείχνει το ενδιαφέρον του άλλου. Θέλει ο σύντροφός της να τη κάνει να νιώθει μοναδική!