Παίκτρια του The Bachelor ανακοίνωσε τον χωρισμό της

«Κάποια πράγματα έτσι τα φέρνει η ζωή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παίκτρια του The Bachelor ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Μετά τον ηχηρό χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέττα Τσομπανίδου, άλλη μία παίκτρια του γνωστού ριάλιτι του ALPHA, ανακοίνωσε τον χωρισμό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έκανε «πάταγο» στο ριάλιτι και όχι άδικα αφού κάθε ατάκα της ήταν σκέτη «φωτιά» και σε πολλές περιπτώσεις διαπληκτίστηκε με τις συμπαίκτριές της για τα μάτια του Παναγιώτη.

Αυτή είναι η παίκτρια του The Bachelor που χώρισε

Ο λόγος για την Αντζελίνα Χαλντέντα, την παίκτρια που έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον περιζήτητο εργένη.

Αντζελίνα Bachelor χωρισμός

Η Αντζελίνα βρήκε τον έρωτα λίγο μετά την έξοδό της από το παιχνίδι ωστόσο φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον αγαπημένο της. Η ίδια το ανακοίνωσε σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Στα τελευταία 2 Q&A είναι η πιο συχνή ερώτηση… Και ήρθε η ώρα να σας πω… Πως ναι… Κάποια πράγματα έτσι τα φέρνει η ζωή…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πρώην παίκτρια του The Bachelor δηλώνει ανοιχτά μπάι

Κι ενώ αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Bachelor, με τον Αλέξη Παππά να σημειώνει ήδη μια απώλεια αφού 19χρονη παίκτρια με το που τον είδε αποχώρησε, πρώην παίκτριες αυτού σπάνε τα κοινωνικά στερεότυπα και χωρίς ενδοιασμούς αποκαλύπτουν πολύ προσωπικά πράγματα για την ζωή τους!

Συγκεκριμένα, η μελαχρινή κοπέλα στην οποία αναφερόμαστε, μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ωστόσο, τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιπες συμμετέχουσες, πήρε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά το τέλος του ριάλιτι.

Η Άννυ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μάλιστα έκανε μια αποκάλυψη που ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους σχετικά με την προσωπική της ζωή.

The Bachelor Άννυ Βασίλα Παναγιώτης Βασιλάκος

Πιο συγκεκριμένα, όταν ένας follower την ρώτησε αν έχει πάει με κορίτσι, εκείνη απάντησε ξεκάθαρα: «Έχετε καταλάβει πιστεύω το πόσο ακομπλεξάριστη είμαι. Έχω πάει με γυναίκα, ναι. Με ελκύει ο άνθρωπος και όχι το φύλο. Ξέρω, πολύ κλασική ατάκα αυτή, αλλά έτσι είναι. Για μένα δεν αποτελεί ταμπού και δεν είναι κάτι ανήκουστο».

The Bachelor Άννυ Βασίλα μπαι