Η αποκάλυψη της Γιάννας Αγγελοπούλου για τις πλαστικές - «Έχω κάνει τα πάντα εκτός από...»

«Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Γιάννας Αγγελοπούλου για τις πλαστικές - «Έχω κάνει τα πάντα εκτός από...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει ανά καιρούς, μιας και όπως έχει πει, της αρέσει πολύ να περιποιείται την εμφάνιση της.

Μετά την εξομολόγηση της Όλγας Τρέμη για τις πλαστικές της, σειρά πήρε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, η οποία εξήγησε πως δεν έχει πρόβλημα να πει πως έχει πειράξει κάτι πάνω της.

Οι δηλώσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου

«Είμαι 66 ετών, γεννήθηκα 12/12 του 1955, κάτι το οποίο δεν έχω αλλάξει ποτέ σε δηλώσεις μου. Δεν μετράω πόσα χρόνια μου απομένουν και τι θα βρω να κάνω. Εμένα αυτή ηλικία μου έχει δώσει πάρα πολλά. Φαντάσου να έχεις έναν υπολογιστή στον οποίο βάζει μέσα νέα στοιχεία, ανάλογα με τον προγραμματισμό που θα κάνεις θα βγουν κι αυτά τα αντίστοιχα στοιχεία.

Βέβαια με νοιάζει η εμφάνισή μου, δε φαίνεται ότι με νοιάζει; Μου άρεσε να περιποιούμαι τον εαυτό μου και μου άρεσε πολύ να γυμνάζομαι έξω στη φύση. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά.

Όλες οι γυναίκες επικρίνονται για το πώς κρατούν ζωντανή την εμφάνισή τους, εδώ μπαίνουν στοιχήματα για το εάν κάποια έκανε η δεν έκανε λίφτινγκ. Λοιπόν, εγώ τα έχω κάνει όλα εκτός από λίφτινγκ», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για τη Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (Ηράκλειο Κρήτης, 12 Δεκεμβρίου 1955) είναι νομικός, επιχειρηματίας με κοινωνική δραστηριότητα, πρώην μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Από τις 31 Ιουλίου 2019 είναι Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Τον Ιούλιο του 2019, της ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η προεδρία της επιτροπής "Ελλάδα 2021", που αφορά τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (1821-2021). Τέλη Δεκεμβρίου 2020, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των Δράσεων και Εκδηλώσεων για το επετειακό έτος 2021.