Φωτογραφία της Όλγας Τρέμη πριν τις πλαστικές στο πρόσωπο της

Η αποκάλυψη για το τι πείραξε πάνω της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία της Όλγας Τρέμη πριν τις πλαστικές στο πρόσωπο της

Τα τελευταία χρόνια οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν πάψει να αποτελούν ταμπού. Πλέον πέρα από τα spa και τα αυστηρά προγράμματα διατροφής - γυμναστικής και το botox ανήκει στην top list κάθε διάσημης γυναίκας αλλά και μη, που αποφασίζουν να αλλάξουν λίγο και να ανανεωθούν, όπως για παράδειγμα η Όλγα Τρέμη.

Πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχουν παραδεχτεί πως έχουν προχωρήσει είτε σε πλαστική μύτης ή στήθους είτε σε φούσκωμα χειλιών. Ανάμεσα μάλιστα στις γυναίκες, υπάρχουν και πολλοί άνδρες.

Η Όλγα Τρέμη για παράδειγμα τον περασμένο Σεπτέμβρη που επέστρεψε στην τηλεόραση, δεν έκρυψε λεπτό το γεγονός πως είχε γυρίσει φουλ ανανεωμένη.

«Πράγματι, το έκανα. Το αποφάσισα στις αρχές του καλοκαιριού, γιατί πιστεύω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να βελτιώνουμε την εμφάνισή μας από τη στιγμή που αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβονται αυτές οι επιλογές”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε διαδικτυακό τόπο. Παράλληλα, η ίδια πρόσθεσε το εξής: “Το θεωρώ επιεικώς γελοίο να θεωρούνται ταμπού ή να αντιμετωπίζονται ως ένοχο μυστικό. Όλα αυτά βέβαια με μια προϋπόθεση: να έχουμε καθαρά στο μυαλό μας ότι καμία επέμβαση δεν μπορεί να μας κάνει νεότερους. Κάποιες επεμβάσεις μπορούν απλώς να μας κάνουν καλύτερους σε σχέση με την πραγματική μας ηλικία», είχε αποκαλύψει.

Έτσι ήταν η Όλγα Τρέμη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Όλγα Τρέμη

Οι νέες δηλώσεις της Όλγας Τρέμη για τις πλαστικές της

«Έχει κλείσει ο κύκλος του δελτίου για μένα. Δεν θα το έκανα ξανά ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος του δελτίου.

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ντρέπεται κάποιος που έχει κάνει λίφτινγκ. Είναι δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς από εμάς να επιθυμεί να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία. Τώρα, αν μπλέξει με άλλα πράγματα, του στιλ θέλω να φαίνομαι 200 χρόνια νεότερος, θέλοντας να γίνει μπέμπης-μπέμπα, εκεί το πράγμα αποκτά στοιχεία γελοιότητας.

Ο γιος μου Αλέξανδρος ξέφυγε από τη δημοσιογραφία και από όλα. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Σκέφτομαι τον εαυτό μου γιαγιά, έχει καθυστερήσει κιόλας, γιατί καθυστέρησα εγώ να κάνω το παιδί», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος.