The Bachelor 2: Σάλος! Το απρεπές πλάνο με πρωταγωνίστριες τα κορίτσια που δεν κόπηκε στο μοντάζ

Για αυτό δεν πρόκειται να βγει ξανά στον αέρα το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor 2: Σάλος! Το απρεπές πλάνο με πρωταγωνίστριες τα κορίτσια που δεν κόπηκε στο μοντάζ

Πολλές και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το The Bachelor και συγκεκριμένα ο 2ος κύκλος του ριάλιτι. Τόσο οι εκπομπές, όσο και τα social media με πρώτο και καλύτερο το twitter έχει κράξει άσχημα το παιχνίδι για τον τρόπο που δείχνουν τις γυναίκες.

Δεν είναι μόνο μια η φορά άλλωστε που έχει προβληθεί στον αέρα του ALPHA ένα ακατάλληλο πλάνο με πρωταγωνίστρια κάποια από τις κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Μπορεί το The Bachelor να μας αποχαιρετά σε λίγες εβδομάδες, καθώς η νέα διοίκηση του σταθμού πλέον μετά από τόσο μεγάλο ντόρο το θεωρεί προϊόν εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας και δεν σκοπεύει να του δώσει πράσινο φως για ακόμα έναν κύκλο.

Ωστόσο, ακόμη και τώρα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, τα ανάρμοστα πλάνα των κοριτσιών δεν κόβονται από το μοντάζ. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα στιγμιότυπο με τις παίκτριες και τα.. μαγιό τους....

Το απρεπές πλάνο του The Bachelor

The Bachelor 2 ακατάλληλο πλάνο

Τα 2/12 highlights του The Bachelor 2

Απελπίστηκε η Γιώτα με την ανακοίνωση της κόκκινης κάρτας

Το βράδυ της Πέμπτης 2/12 άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Όπως είδαμε στο επεισόδιο 1/12 οι ισορροπίες στην βίλα άλλαξαν για τα καλά καθώς ο Αλέξης Παππάς συνειδητοποίηση πως μπορεί να δει μόνο φιλικά την Έλενα, με αποτέλεσμα η ίδια να αποχωρήσει.

Έτσι, πριν από λίγο είδαμε πως είχε έρθει η ώρα για ένα άλλο ατομικό ραντεβού μαζί με τον Bachelor. Μάλιστα, η Γιώτα ήταν εκείνη η οποία πίστευε πως θα ήταν η τυχερή.

Βέβαια, οι ανατροπές δεν έχουν τέλος μιας και εκείνη που κατάφερε να πάει στο ατομικό ραντεβού ήταν η Αθηνά New York η οποία προσπαθεί αρκετά προκειμένου να τραβήξει το ενδιαφέρον του.

"Άφωνη" έμεινε η Αθηνά με το δώρο του Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε να πάρει μαζί του στο ατομικό ραντεβού την Αθηνά New York καθώς οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους.

Έτσι, ο Bachelor ετοίμασε ένα άκρως ιδιαίτερο ραντεβού αφού η έξοδός τους τα είχε όλα! Το ραντεβού, όμως για τον Αλέξη και την Αθηνά δεν τελείωσε εκεί.

Στη συνέχεια ο εργένης απόλαυσε με την κοπέλα ένα ρομαντικό δείπνο για δύο όπου στην συνέχεια ήρθε κι η έκπληξη που την εξέπληξε. Τι ήταν άραγε;

Η Ιζαμπέλα επιτέθηκε στην Αθηνά NY - «Ρε πας καλά;»

Το επεισόδιο απέδειξε για άλλη μια φορά πως ο ανταγωνισμός στην βίλα έχει "φουντώσει" για τα καλά καθώς ο μεγάλος τελικός δεν αργεί να έρθει.

Ωστόσο, η Αθηνά New York κατάφερε να βγει σε ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά και μάλιστα δεν κέρδισε μόνο το πολυπόθητο τριαντάφυλλο αλλά ο Bachelor της έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο.

Η ίδια μόλις επέστρεψε στη βίλα όμως, αντιμετώπισε μία αναπάντεχη συμπεριφορά από την Ιζαμπέλα. Η Μαρία, η Ιζαμπέλα και η Αθηνά New York ήταν μαζί στην κουζίνα, με την τελευταία να τραγουδά για το πόσο ερωτευμένη είναι. Η Ιζαμπέλα εκείνη τη στιγμή, πέταξε το τυρί που κρατούσε στο κεφάλι της Αθηνάς, με εκείνη να μένει άναυδη.