Τέλος τα μακριά μαλλιά - Αγνώριστη η Νικολέττα Καρρά μετά την αλλαγή στην εμφάνισή της

Το νέο look που υιοθέτησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος τα μακριά μαλλιά - Αγνώριστη η Νικολέττα Καρρά μετά την αλλαγή στην εμφάνισή της

Μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της θέλησε να κάνει πριν από μερικές ώρες η Νικολέττα Καρρά. Η γνωστή ηθοποιός που πολιορκείται από τον Ατζούν για το Survivor 5, έκοψε τα μακριά της μαλλιά!

Συγκεκριμένα, η Νικολέττα αφέθηκε στα χέρια της κομμώτριάς της και υιοθέτησε ένα κοντό και αυστηρό καρέ, ενώ επέστρεψε στο κλαμπ των μελαχρινών.

Φυσικά, η ίδια, ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες με το νέο της look και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Όταν το καρέ είναι καλό… τύφλα να ‘χει το μακρύ…????????????‍♀️ Ευχαριστώ @chrisoulapetrakihair για το κούρεμα, το απολαύσαμε κι οι δυο, είσαι απίστευτη ..❤️ Hair color @ilona_akp Hairstyle by @mkrtchyaneleni #newhaircut #happylifestyleliving».

Το νέο look της Νικολέττας Καρρά

Οι δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/9 καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή την συμμετοχή της στην νέα σειρά του MEGA «Το Αύριο Μας Ανήκει» μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική.

Κατά τη διάρκεια της οποία όπως η ίδια δήλωσε «Μια γυναίκα με συμπαθητική εμφάνιση πρέπει συνεχώς να δίνει εξετάσεις και να αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο όμορφη. Προφανώς υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που συνάδελφοι πηγαίνουν σε κάστινγκ όσο το δυνατόν λιγότερο φτιαγμένες.

Κι εγώ το κάνω αυτό. Σε όλους έχουν συμβεί τέτοια πράγματα. Όταν κάποιος έρχεται στην παράσταση και σου λέει «ήσουν πάρα πολύ καλή, δεν το περίμενα», αυτόματα υποδηλώνει μια περίεργη έκπληξη».

Η ηθοποιός επίσης πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Έγινα καλώς ή κακώς στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο μου στη σειρά «50-50″. Στο χώρο μου οι άνθρωποι καταχωρούνται στο μυαλό των άλλων ως μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό χρειάζεται στην Ελλάδα περισσότερη δουλειά, σε σχέση με το εξωτερικό».

«Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις» υποστήριξε η Νικολέττα Καρρά, σχολιάζοντας την συζήτηση γύρω από το κατά πόσο πρέπει να προβάλλονται στην τηλεόραση σειρές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Νικολέττα Κάρρα, είπε: «Φυσικά και είχα ακούσει κάποια πράγματα κι όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες και κάποια πράγματα σε σόκαραν και εμένα. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συνέβαινε.

Έλεγα «Παναγία μου τι άλλο θα πούνε, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί». Σίγουρα όλο αυτό όμως έπρεπε να συμβεί και αναμφισβήτητα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα και κάποιοι που είχαν σκοπό να έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα μαζευτούν».