Τα έσπασε η πρώην σύντροφος του Mad Clip σε κλαμπ με σαμπάνιες - Δείτε βίντεο

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα έσπασε η πρώην σύντροφος του Mad Clip σε κλαμπ με σαμπάνιες - Δείτε βίντεο

Η Αρετή, η πρώην σύντροφος του Mad Clip είχε πριν από μερικές ημέρες τη γιορτή της και έτσι θέλησε να το γιορτάσει μαζί με τις φίλες της σε γνωστό κλαμπ. Το βίντεο από το γλέντι τους έγινε αμέσως viral και συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Η ίδια "καταρρακώθηκε" από την απώλεια του Mad Clip αν και οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγους μήνες πριν από το τροχαίο.

Η ζωή ωστόσο προχωράει και έτσι η Αρετή θέλησε να εκμεταλλευτεί αυτή τη μέρα για να γιορτάσει μαζί με τις καλές της φίλες. Το βίντεο από το πάρτι σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο διαδίκτυο και παρόλο που κάποιοι έσπευσαν να την κακολογήσουν για την πράξη αυτή, οι περισσότεροι στάθηκαν στο πλευρό της και τόνισαν πως κάνει καλά που αφήνει πίσω της τη δύσκολη αυτή στιγμή που έζησε.

Το βίντεο της πρώην συντρόφου του Mad Clip που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ανατριχιάζουν τα λόγια των φίλων του - «Μεγάλη απώλεια, τα καλύτερα παιδιά πεθαίνουν νέα»

Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με παρουσιαστή τον Σταύρο Θεοδωράκη, συνάντησε τους φίλους του γνωστού τράπερ. Mad Clip ον οποίος έφυγε από την ζωή τον περασμένο Αύγουστο έπειτα από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όπως θα δείτε παρακάτω η ατμόσφαιρα ήταν άκρως συγκινητική αφού οι τρεις φίλοι του προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, μιλώντας για τη μεγάλη απώλειά του.

Μάλιστα, ένας από τους πιο κοντινούς του φίλους όπου είχαν συνεργαστεί παλιότερα μίλησε. Πιο συγκεκριμένα ο Light ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αν όχι ο μεγαλύτερος, ήταν μεγάλος μάγκας. Ντόμπρος, ξεκάθαρος, δεν παρίστανε ποτέ ότι ήταν κάποιος άλλος.

Δεν υπήρχε άνθρωπος να πει κακή κουβέντα για εκείνον, εκτός από τον χαζό τον TUS που κράζει μέχρι και τη μάνα του. Μεγάλη απώλεια. Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο. Χοντρό αυτό που λέω… Τα καλύτερα παιδιά πεθαίνουν νέα».

TAGS