"Από υποκρισία χορτάσαμε τόσα χρόνια" - Η απάντηση της Σάσας Σταμάτη μετά το περιστατικό με τον Ζαραλίκο

Ξεκαθάρισε τον λόγο που όρμησε στη σκηνή και επέβαλε τη διακοπή της παράστασης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με ένα πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε με πρωταγωνίστρια την Σάσα Σταμάτη, η οποία έδωσε το παρών στην παράσταση "1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά", του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, στο θέατρο "Τζένη Καρέζη".

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια -που ξεκαθάρισε και για τον φιλανθρωπικό σκοπό του J2US- όρμησε στη σκηνή με τη συνοδεία μπράβων και επέβαλε προσωρινά τη διακοπή της παράστασης.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε αλλά και το βίντεο της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Σάσα Σταμάτη θέλησε να δώσει την δική της απάντηση, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η απάντηση της Σάσας Σταμάτη μετά το σάλο που προκλήθηκε με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

«Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά...» έγραψε χαρακτηριστικά και έπειτα ακολούθησε η επίσημη απάντησή της.

Ολόκληρο το σκηνικό με την Σάσα Σταμάτη στη παράσταση του κωμικού

Όπως κατήγγειλε χαρακτηριστικά ο γνωστός stand up κωμικός, η Σάσα Σταμάτη εισέβαλε στη σκηνή και επέβαλε προσωρινά τη διακοπή της παράστασης.

Η τηλεπαρουσιάστρια, φέρεται να ενοχλήθηκε από χιουμοριστικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε συμπεριλάβει ο γνωστός stand up κωμικός στην παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».

Η Σάσα Σταμάτη διατηρεί μια πολύ στενή φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο, μάλιστα, είχε συνοδεύσει στην «περιοδεία» του στους πλημμυροπαθείς το 2017.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, μαζί με την κ. Σταμάτη ήταν άλλα τρία άτομα, είχαν αγοραστεί συνολικά τέσσερα εισιτήρια στο ίδιο όνομα (όχι στο όνομα της Σταμάτη). Η Σάσα Σταμάτη κατέβηκε στη σκηνή μαζί με άλλους δύο, όπως βλέπουμε και στα βίντεο, ενώ ο τέταρτος της παρέας, ένας κουστουμαρισμένος, τραβούσε από την αρχή βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.