Ξεκάθαρη η Σάσα Σταμάτη - "Τη φιλανθρωπία την κάνει ο Κοκλώνης στο J2US! Όλοι εμείς πληρωνόμαστε"

"Έχει γίνει χοντρό μαναφούκι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκάθαρη η Σάσα Σταμάτη -

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star μίλησε το πρωί της Τετάρτης (1/12) η Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πολυσυζητημένο φιλανθρωπικό σκοπό του J2US.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την κόντρα της Μαρίνας Πατούλη με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και για την αποχώρησή της από το μουσικό σόου.

Οι δηλώσεις της Σταμάτη για το J2US

«Έχει γίνει χοντρό μαναφούκι, αλλά νομίζω κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Εγώ ξέρω πως είναι ένα παιχνίδι φιλανθρωπικό. Τη φιλανθρωπία την κάνει ο Κοκλώνης, γιατί όλοι εμείς οι υπόλοιποι πληρωνόμαστε κανονικά. That's all folks» είπε η δημοσιογράφος.

Κόλαφος η Σάσα Σταμάτη: «Η Μαρία Μπακοδήμου αδικεί τον εαυτό της»

Η Σάσα Σταμάτη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή της στο Just the two of us αλλά αναφέρθηκε και για το μηδέν που έβαλε στην Μάρα Μεϊμαρίδη η Μαρία Μπακοδήμου.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Στο J2US κάνουμε πλάκα. Δεν είναι μουσικό παιχνίδι για να βγάλει τραγουδιστή ή τραγουδίστρια. Πάμε εκεί για να περάσουμε καλά. Η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι μια υπέροχη γυναίκα, ερχόταν πρώτη κι έφευγε τελευταία και κανένας άνθρωπος δεν αξίζει μηδέν».

Η Σάσα Σταμάτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό, μπορείς να ρωτήσεις τη Μαρία. Αδικεί τον εαυτό της η Μαρία με αυτό που έκανε. Πολλές φορές οι άνθρωποι έχουμε τα καλά μας και τα κακά μας. Θεωρώ ότι ήταν μια άτυχη στιγμή».