Στο live του Big Brother 2 ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor

Έχει να γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο live του Big Brother 2 ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό (3/12) live του Big Brother 2 μιας και ένας από τους καλεσμένους του show θα είναι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor, ο Πάνος Αργιανίδης ή αλλιώς ο μάνατζερ ράγκμπι.

Τον Πάνο Αργιανίδη τον γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα το σούσουρο που είχε δημιουργήσει η συμμετοχή του στο παιχνίδι ήταν τόσο μεγάλο που δημιουργήθηκε ειδική σελίδα των θαυμαστών του στο Facebook.

Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε προχωρήσει σε μία απίστευτη αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και για τους πόνους που είχε από τον τραυματισμό του (δείτε εδώ τι είχε πει).

Το trailer του Big Brother 2

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Big Brother που θα πάρει τα 100.000 ευρώ

Το Big Brother έχει μπει σε τελική ευθεία και σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ την ημερομηνία του). Και ενώ οι φήμες για τους παίκτες "φουντώνουν", έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για τον διαγωνιζόμενο που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Μπορεί η τηλεθέαση φέτος να κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με πέρυσι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το κοινό εξακολουθεί να σχολιάζει τις εξελίξεις από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού με αμείωτο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο νικητής του δεύτερου κύκλου θα είναι άντρας. Ενώ μέχρι στιγμής πολλοί υποστήριξαν πως μπορεί να δούμε την Ευδοκία να παίρνει τον πολυπόθητο έπαθλο, τελικά, αυτός που θα νικήσει δε θα είναι άλλος από τον αγαπημένο της φίλο (δείτε εδώ τρυφερές στιγμές τους), Νίκο Τακλή, ο οποίος είναι και πολύ αγαπημένος στο κοινό.

Ο Νίκος είναι μία από τις πιο ήσυχες περσόνες του σπιτιού και σε πολύ λίγες περιπτώσεις έχει εμπλακεί σε καυγάδες με τους συμπαίκτες του.

Νίκος Τακλής Big Brother 2