Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Μοσχολιού. Η Βίκυ είναι το πρότυπό μου»

«Ήταν κάτι άλλο παρά φθηνό και δεν έπρεπε να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέγκυ Ζήνα: «Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Μοσχολιού. Η Βίκυ είναι το πρότυπό μου»

Το βράδυ της Πέμπτης 2/12 η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίο». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός που συνέβη με τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού καθώς είχαν δυσαρεστηθεί για την διασκευή που είχε γίνει στα Mad. Από την άλλη μίλησε και για τον Γιώργο Λύρα.

Οι δηλώσεις της Πέγκυς Ζήνα

«Δεν ξέρω γιατί στενοχωρήθηκαν τα παιδιά της Βίκυς Μοσχολιού. Έγινε μια διασκευή στα Mad, όπου απευθύνεται σε ηλικίες 16 ετών περισσότερο. Ο Γιώργος Λεμπέσης είχε κάνει διασκευή με ράπερ και το τραγούδησε ο Υποχθόνιος. Ήταν τρία είδη σε ένα. Το ότι δεν τους άρεσε εντάξει, δεν έπρεπε να το κατηγορήσουν.

Φυσικά όταν λέω κι εγώ το Άνθρωποι Μονάχοι, το τραγουδώ όπως το έδωσε ο Γιάννης Σπανός. Τιμούσαν ένα τραγούδι, που ήθελαν να το πω εγώ και να το συστήσουν ξανά στα σημερινά 16χρονα.

Ενώσαμε τρία διαφορετικά είδη βάζοντας στίχους για τους άστεγους. Φέραμε το τραγούδι στο σήμερα και το αφιερώσαμε στους άστεγους που ζούνε σε παγκάκια.

‘Ηταν κάτι άλλο παρά φθηνό και δεν έπρεπε να πειράξει κανένα η αγάπη αυτή. Εγώ ήθελα να βάλω και το πρόσωπο της Βίκυς πίσω και δεν με άφησαν. Η Βίκυ είναι το πρότυπό μου».

«Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια»

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Star». Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που βρέθηκε στην κριτική επιτροπή τηλεοπτικού τάλεντ σόου ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να βρεθεί προσεχώς σε ρόλο παρουσιάστριας.

«θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Αν είναι κάτι που να μου τραβάει δηλαδή το ενδιαφέρον, είμαι άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την τηλεόραση.

Θέλω να πω πως με την κάμερα αισθάνομαι μια οικειότητα Δεν είμαι άνθρωπος που δεν αγαπάει την κάμερα και την τηλεόραση. Μου αρέσουν και όλες οι εκπομπές γιατί κάθε μία έχει το χρόνο και τον χώρο της».

«Απλώς τότε, στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου, ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Επειδή δεν είναι η κύρια δουλειά μου, λέω πως αφού δεν μπορώ να το διαχειριστώ και να το επεξεργαστώ ουτώς ώστε να μη μου στοιχίσει».

Εμένα όμως μου στοίχισε το ότι αναγκαζόμουν να κάνω κάποιες κριτικές που δεν ήθελα. Έβλεπα ότι κάποια παιδιά το έπαιρναν περισσότερο σοβαρά από ότι έπρεπε». Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια η αγαπημένη της κόρη - Δείτε εδώ φωτογραφίες.