Στιγμές ευτυχίας για την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Λύρα

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Πέγκυ Ζήνα και τον Γιώργο Λύρα

Η σημερινή ημέρα για την Πέγκυ Ζήνα αλλά και τον Γιώργο Λύρα ήταν άκρως ιδιαίτερη καθώς σήμερα γιόρτασαν με την κορούλα τους τα γενέθλιά της, αφού έκλεισε δέκα χρόνια ζωής. Μάλιστα, οι τρεις τους γιόρτασαν οικογενειακά τα φετινά της γενέθλια, με την μικρή Ηλέκτρα να σβήνει τα κεριά με τον αριθμό 10 πάνω στην τούρτα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας:

«Ζωή μου…έγινες 10 χρονών. Χρόνια σου πολλά καλά όμορφα δυνατά μόνο με ανθρώπους που σ αγαπάνε αληθινά δίπλα σου! Σε ευχαριστώ για όλες τις πολύτιμες στιγμές που μου χαρίζεις 10 χρόνια τώρα που φωτίζεις τη ζωή μου με αγάπη ευτυχία πληρότητα.

Ώρα με την ώρα στιγμή τη στιγμή…σε λατρεύω αγάπη μου να σε χαιρόμαστε. Σήμερα γιορτάζει όλο το σύμπαν για μένα». Δείτε επίσης την τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λύρα με την κόρη του.

Η ανάρτηση της Πέγκυς Ζήνα

Πέγκυ Ζήνα - Ανάρτηση

Γιώργος Λύρας: Το χιουμοριστικό σχόλιο για την ομοιότητα της Πέγκυς Ζήνα με την κόρη τους

Μπορέι η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ωστόσο στα social media μοιράζονται αρκετές στιγμές με την κόρη τους.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ο επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση για την μικρή Ηλέκτρα και για την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τη μαμά της.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της και δυο της τραγουδίστριας και το πόσο μοιάζουν είναι απίστευτο.

«Αυτό το παιδί...ίδιο με εμένα ειναι..», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Λύρας.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2007 και το 2011 κράτησε στην αγκαλιά του την πριγκίπισσά του.

Να σημειώσουμε πως ταγενέθλια της είχε πριν λίγους μήνες η Πέγκυ Ζήνα και δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε η γνωστή τραγουδίστρια. Η ίδια τα γιόρτασε μαζί με την όμορφη οικογένεια της και η τούρτα της πραγματικά μας εντυπωσίασε.