Γιώργος Λύρας: Η κόρη του μεγάλωσε πολύ - Η τρυφερή φωτογραφία μαζί

«Έρωτας είναι θαρρώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Λύρας: Η κόρη του μεγάλωσε πολύ - Η τρυφερή φωτογραφία μαζί

Φανερά ερωτευμένος με την κόρη του είναι ο Γιώργος Λύρας. Σίγουρα για ένα κορίτσι το οποίο μεγαλώνει έχει πολλές επιρροές από τον πατέρα της στην ζωή της γι'αυτό και παίζει μεγάλο ρόλο να έχεις στην ζωή ένα τέτοιο άτομο.

Ο Γιώργος Λύρας καθημερινά δείχνει τον "έρωτα", την αγάπη, τη λατρεία αλλά και την μεγάλη του αδυναμία που έχει στην μονάκριβη κόρη του, την Ηλέκτρα. Και η Ηλέκτρα δείχνει όμως να νιώθει το ίδιο για τον μπαμπά της μιας και στις φωτογραφίες που βλέπουμε πού και πού στο Instagram (είτε από τον μπαμπά, είτε από τη μαμά Πέγκυ Ζήνα) φαίνεται η αγάπη και η αδυναμία που του έχει.

Μια τέτοια όμορφη και γεμάτη μπαμπαδίστικη αγάπη φωτογραφία, δημοσίευσε ο Γιώργος Λύρας πριν μερικές ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αγκαλιάζει την κόρη του και σχολιάζει "Έρωτας είναι θαρρώ".

Την ίδια φωτογραφία με το ίδιο συνοδευτικό σχόλιο ανάρτησε και η Πέγκυ Ζήνα στον δικό της προσωπικό στο Instagram και οι διαδικτυακοί τους φίλοι "έλιωσαν" στην κυριολεξία και όχι άδικα.

Δείτε την φωτογραφία από κάτω:

Πέγκυ Ζήνα: Γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί η κόρη της με το τραγούδι

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κόρη της, Ηλέκτρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λοιπόν εξέφρασε τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει η κόρη της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Όχι δεν έχει δηλώσει η Ηλέκτρα ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αν και της αρέσει να τραγουδά και να χορεύει όπως κάθε παιδάκι στην ηλικία της. Πάει σε λίγο καιρό στα δέκα και δεν μου έχει δηλώσει κάτι τέτοιο.

Δεν θα μου άρεσε καθόλου, αν μου το έλεγε αλλά θα είμαι στα όνειρά της έτσι κι αλλιώς κι η ευχή που κάνω για εκείνη είναι να την δω, όπως εκείνη επιθυμεί» κατέληξε η Πέγκυ Ζήνα, η οποία πριν λίγο καιρό είχε κάνει και ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την ομοιότητα της κόρης της με τον σύζυγο της.

Πέγκυ Ζήνα για την κόρη της